Starity

A legrövidebb sztárházasságok

2011. február 12. 15:03   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears, Drew Barrymore, Robin Givens, Renée Zellweger, Ali Landry... Azon kívül, hogy mindannyian játszottak már filmekben, van még egy dolog, amit mind az öt nőről elmondhatunk: nem igazán jött be nekik a házasélet.

hirdetés
A legrövidebb sztárházasságok

Vannak, akik egyszer házasodnak az életükben, és onnantól kezdve békében és szerelemben élnek. Mások újraházasodnak, hogy boldogok legyenek. Viszont vannak, akik túl hamar, megfontolás nélkül mondják ki az igent... ahogy az alábbi tíz sztár is bizonyítja.

A mindenki által ismert és közkedvelt Britney Spears 2004. január 3-án igencsak furcsa éjszakát élt át Las Vegasban. Hozzáment a gyerekkori barátjához, Jason Allen Alexanderhez, aztán körülbelül 55 óra múlva visszatért, hogy felbontsa a házasságot. Azt mondta, nem volt tudatában cselekedeteinek, mikor ilyen megdöbbentő és átgondolatlan döntést hozott.

Drew Barrymore két nagyon rövid házassággal is rendelkezik. Az első, Jeremy Thomassal 1994-ben mindössze 30 napig tartott, de Drew nem tanult az esetből. 2001-ben újra azt hitte, megtalálta a szerelem, ám a második házassága sem tartott tovább 5 hónapnál.

Robin Givens színésznő és Mike Tyson bokszoló 1987 márciusában találkoztak, aztán egy évvel később, 1988 februárjában házasodtak, majd újabb egy év elteltével, 1989 Valentin-napján váltak. Robin nyolc évvel később, 1997-ben a teniszedzőjének is kimondta a boldogító igent, de ugyanazon a napon már el is döntötték, hogy szakítanak.

Renée Zellwegernek sem jött be eddig a házasélet. Ő és Kenny Chesney énekes 2005 elején ismerkedtek össze, majd májusban már rohantak is esküdni. Nem tartott sokáig nekik rájönni, hogy a gyors esküvő nem volt jó döntés, és alá is írták a válási papírokat négy hónappal később. Szilveszter napján pedig már úgy tettek, mintha az egész meg sem történt volna.

Mario Lopez és Ali Landry házassága két héttel a 2004 áprilisában kimondott „igen” után összeomlott. A nő azt mondta, nagyon erős kételyei támadtak affelől, hogy Mario nem csalta meg, mialatt vőlegény-búcsúztató partiját tartotta Mexikóban. Mario később bevallotta, hogy tényleg történtek bizonyos dolgok aznap éjjel. „Egyszerűen nem voltam kész arra, hogy letelepedjek valaki mellett. Nem voltam elég férfi ahhoz, hogy tudjam kezelni” – mondta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek