Starity

Júniusban esküszik Hugh Hefner és barátnője

2011. február 26. 15:03   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan csak decemberben történt meg az eljegyzés, a hollywoodi pár máris az esküvő időpontján, helyszínén és előkészületein töri a fejét.

hirdetés
Júniusban esküszik Hugh Hefner és barátnője

A 84 éves Playboy-alapító, Hugh Hefner már egy lépéssel közelebb áll az esküvőjéhez 24 éves barátnőjével, Crystal Harrisszel – adta hírül az Us Weekly. A pár 2011. június 18-án fogja kimondani a boldogító igent a Playboy-villában, ahogy Hefner exbarátnője, Kendra Wilkinson is tette.

„Diszkrét lesz, és csak a legjobb barátokat hívjuk meg ide, a villába – nyilatkozta Hugh. – Nem fogjuk nagyon felfújni az esküvőt, hiszen elég személyes dolog ez.”

Bennfentesek szerint kevesebb mint 300 vendég lesz ott, amiben biztosan benne lesznek az exbarátnők (azaz Holly Madison, Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt, Karissa Shannon és Kristina Shannon), illetve Hugh és Crystal rokonai. Állítólag a playmate – aki 90 ezer dolláros eljegyzési gyűrűt kapott párjától – egy Romona Keveza-ruhával szemezik a nagy napra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek