Starity

Joe Jonas: See No More-klippremier

2011. július 02. 19:07   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap magyar idő szerint hajnali 1.00 órakor mutatták be élőben Joe Jonas See No More című klipjét.

hirdetés
Joe Jonas: See No More-klippremier

A Joe Jonas-rajongók egy része alig bírta kivárni a See No More premierjét. Mivel tegnap magyar idő szerint hajnali egykor volt a klip bemutatója, nem lenne akkora nagy csoda, ha kevesen látták volna, mert még a YouTube-ról is le lett törölve az összes rajongó által felvett videó.

Először egy videót készítettek Joe-val az E! News riporterei, melyben a forgatásról mesélt, illetve arról is, mennyire izgatottan várja rajongói véleményét. 7 percig tartott a csevegés, és utána következett a körülbelül egy hónapja várva várt pillanat: bejelentették, hogy most először, itt az E! Newsban láthatjuk Joe Jonas See No More című klipjét elejétől a végig.

A klipben szerepel egy lány, aki miatt a középső Jonas Brothers-tag nagyon gyötrődik – ezt eddig is sejthettük a szöveg alapján. Még a kisfilm elején láthatunk egy ruhát felakasztva, amely a hölgyé volt, és a videó közepén égni kezd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek