Starity

Schobert Norbi: „Nem én vagyok sovány, az ország dagadt”

2011. december 05. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Súlyos betegnek titulálták egyesek a fitneszgurut, amiért ledobott magáról pár kilót az elmúlt időszakban. Norbi most visszavágott.

hirdetés
Schobert Norbi: „Nem én vagyok sovány, az ország dagadt”
Fotó: Story

Közösségi oldalakon és internetes fórumokon terjedt futótűzként, hogy Schobert Norbert valamilyen titkolt betegségben szenvedhet, amiért hirtelen elkezdett soványodni. A fitneszguru jelenleg 68 kilót nyom, egy évvel ezelőtt viszont még tíz kilóval nehezebb volt.

Hogy mi állhat a fogyás mögött, arra maga Norbi adott választ a Story magazinnak: „Úgy néztem ki, mint egy jóllakott henteslegény. Rékának és magamnak is szerettem volna megfelelni. Fontos, hogy az ember nem állhat ki mások elé hústesttel. Tavaly még ezért, most pedig a soványságom miatt szólnak be, de ilyenkor mindig elmondom: »nem én vagyok sovány, hanem az ország dagadt«” – oszlatta el a kételyeket a rendőrből lett üzletember.

Norbi egy halálos közúti baleset miatt is a címlapokra került az elmúlt napokban. Egy őrült gyorshajtó éppen az ő autóját előzte meg, mielőtt az oszlopnak csapódott.

„Végignéztem a fiatalember haláltusáját, még most is rosszul vagyok. A családommal két autóval mentünk ebédelni. A Szentendrei úton haladtam olyan ötven-hatvannal, amikor mögöttem megjelent egy autó. Iszonyú gyorsan jött, kábé 140-re tippeltem a sebességét. Villogott, meg akart előzni. Én haladtam nyugodtan a sorral, amikor a tükörből láttam, hogy jobbról kivágott mellém” – számolt be az eseményekről a Blikknek Norbi, aki végignézte, ahogy egy parkoló autó és egy villanyoszlop közé csapódik a kocsi, majd hozzátette: „Amikor odamentem még lélegzett. Azonnal hívtuk a mentőket, de már nem tudtak rajta segíteni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek