Starity

Megalkották a tökéletes celebnőt!

2012. január 11. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több híres nőből alkották meg az úgymond tökéletes nőt. Az alapot nyolc csodaszép ismert hölgy adta, de az egyveleg visszataszító lett.

hirdetés
Megalkották a tökéletes celebnőt!
Fotó: FeelUnique.com

Minden embernek van olyan kedvence, akire azt mondja: Igen, ő tökéletes, számomra ő az ideál. Legyen szó egy színésznőről, énekesnőről vagy épp egy hercegnőről.

A FeelUnique online szavazása alapján fotómontázs segítségével megalkották a tökéletes nőt. Alapjául nyolc csodálatos nő szolgált, akik a maguk nemében már csodálatosnak mondhatók. Mindnyájukban megvan az a bizonyos plusz, hogy ideálnak mondhassuk őket.

Az első hölgyemény Katalin, Cambridge hercegnője, aki a hajkoronáját adta a hibridnek, majd jött a transformersek hercegnője Megan Fox, aki a szemöldökével járult hozzá. Az X-Faktor mentor Cheryl Cole barna szemeit adományozta, Keira Knightley csodaszép arcát, míg nem is lehet kérdés Angelina Jolie mijét adhatta, hát persze, hogy gyönyörű telt ajkait. Kate Beckinsale orrával, Gwyneth Paltrow pedig az állával járult hozzá a tökéletes nőhöz, míg Kelly Brook adta úgymond a lényeget, a dekoltázst.

De valljuk be hiába a sok szépség és a hatalmas munka, az összkép elég visszataszítóra sikeredett. Persze, kinek mi a tökéletes, de az olvasók között alig akadt olyan, aki randira hívta volna a „tökéletes nőt”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek