Starity

Demi Lovato újra szingli

2012. január 11. 21:09   |   Szerző: Kata159

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2012-es év nem indult felhőtlenül az énekesnő számára, aki szakított a nála 12 évvel idősebb amerikai színésszel, Wilmer Valderramával.

hirdetés
Demi Lovato újra szingli

Demi sajtósa még nem erősítette meg hivatalosan a történteket, de az E! News amerikai bulvároldal szerint a párnak idén januárban szétváltak az útjai.

Demi és Wilmer még 2010-ben ismerkedett meg egymással. Joe Jonasszal való szakítása után Wilmer vigasztalta a lányt, majd nem sokkal később össze is jöttek. A kapcsolatukra azonban csak 2011. november elsején derült fény, amikor paparazzi képek készültek róluk, amint az utcán csókolóznak.

Demi és Wilmer már a szilvesztert sem tudta együtt tölteni, mivel a lány New Yorkban lépett fel, míg a fiúnak Las Vegasban volt kötelezettsége. A dolog pikantériája, hogy Demi egykori barátjával, Joe Jonasszal utazott el, és együtt buliztak szilveszter éjszakáján. Egy héttel később ismét együtt szórakoztak a Beacher's Madhouse nevű szórakozóhelyen Hollywoodban.

Demi 10-én közzétett tweetjei is megerősíteni látszanak a tényt. Először egy Marilyn Monroe-idézetet posztolt: „Egy bölcs lány csókol, de nem lesz szerelmes, hallgat, de nem hisz, és elhagy, mielőtt őt hagyják el.” Majd nem sokkal később egy újabb kiírást tett közzé: „A legokosabb dolog, amit egy nő valaha is megtanulhat az, hogy sose legyen szüksége egy férfira.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek