Starity

Kristen Stewart a Balenciaga parfüm arca lesz

2012. január 28. 21:09   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Balenciaga-parfümök márkája hazánkban sem teljesen ismeretlen. Charlotte Gainsbourg után Kristen Stewart fogja arcát reklámul adni a Balenciaga legújabb női parfümjének 2012 végén.

hirdetés
Kristen Stewart  a Balenciaga parfüm arca lesz

Az Alkonyat sztárjától óriási meglepetés, hogy egyáltalán elfogadta az ajánlatot. Nem a nőiességéről ismert, és többször is hangsúlyozta, hogy valójában őt a divat annyira nem érdekli.

Most viszont új projektre iratkozott fel: egy híres olasz cég női parfüm arca lesz. Kristen nemrég a WWD-nek, egy híres divatmagazinnak ezt nyilatkozta: „A Balenciaga-parfümök igazán sokat jelentenek számomra. Azokban az időkben, mikor még azt sem tudtam, milyen ruhamárka van rajtam, mindig is Balenciagát hordtam. Teljes körnek érzem azt, hogy egy olyan dolognak a képviselője legyek, ami nagyon közel áll hozzám. A márka szerintem király. Olyan egyensúlyféleséget sugall, ez számomra tagadhatatlan, és nem is kellett kétszer átgondolonom, hogy elfogadom-e.”

A Balenciaga kreatív igazgatója szerint Kristen igazi múzsa volt az új, várhatóan tavasszal piacra dobott női parfümre. „Kristen az új parfümöt különös érzékiségével testesíti meg. A Pánikszoba filmjétől kezdve a Mallory szerint a világig mindig is meglepett, hogy mennyire változatos és progresszív karakter. Kristen volt a legegyértelműbb választás erre a projektre, mivel egyedi stílusa van, és nagyon eredetien öltözködik. Az elegáns modernisége és a veleszületett lázadó stílusa tökéletesen passzolni fog a Balenciaga szelleméhez.”

Kristen jövőjében csupán ez a projekt látható, mivel a forgatásait tavaly befejezte, és idén várja három filmjének gyümölcsét: jön az On The Road, a június eleji Hófehér és a vadász és az év legjobban várt filmje, Az Alkonyat ötödik és egyben befejező része, az Alkonyat: Hajnalhasadás – Második rész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek