Starity

Janet Jackson nemet mondott az X Factornak

2012. március 04. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hetek óta folynak a találgatások, hogy vajon ki lesz az az énekesnő, akit Nicole Sherzinger helyére fog választani Simon Cowell. Több énekesnőt is megkeresett az elmúlt hónapban, és egy már biztosan nemet mondott a zenei nagyágyúnak.

hirdetés
Janet Jackson nemet mondott az X Factornak

Britney Spears, Katy Perry, Avril Lavigne, Fergie, Janet Jackson – csak néhány név, akik szóba kerültek Simon Cwell fejében az X Factor harmadik évadjának mentori szerepére. A megkeresést szinte mindegyik dalospacsirta örömmel fogadta, egyet kivéve: Janet Jackson számára most vállalhatatlan lenne a show-beli szereplés.

„Bármennyire is tartom hízelgőnek az X Factor felkérését a megüresedett hellyel kapcsolatban, de sajnos jelenleg nem tudom elfogadni” – nyilatkozta Janet a Thenslider.com-nak.

Az énekesnő nem magánéleti válság vagy egyéb személyes problémák miatt volt kénytelen lemondani a felkérést, hanem azért, mert több céggel is szerződésben áll. A Lionsgate kikötötte, hogy az elkövetkezendő időszakban nem vállalhat hosszútávú televíziós szereplést, valamint az énekesnő már elkötelezte magát a Number Ones: Up Close and Personal neveztű turnéjára, mely nagyon sok idejét lefoglalja.

Ha lehet hinni a pletykáknak, a fent említett énekesnők közül Britney az, aki a legesélyesebb a mentori posztra. Ő már hangot adott örömének, és hogyha sikerül megegyeznie Simon Cowell-lel, valószínűleg ő lesz az X Factor következő dívája.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek