Starity

Nótár Mary újra a zenecsatornákon

2012. május 11. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nótár Mary 2012-ben új videóklippel örvendeztette meg rajongóit, elkészült az Életvirág című lemezéről az Umapaeo című videoklip.

hirdetés
Nótár Mary újra a zenecsatornákon

Nótár Mary számára már nem ismeretlen a klipforgatás, ugyanis ez már harmadik szóló videoklipje a Vártalak és a Rázd meg című számok feldolgozása után. Amint látható Mary a XXI. századi követelményeknek eleget téve, mindent megtett, hogy a közönség számára egy igazán modern, különleges effektekkel ellátott klip szülessen meg. A sok munka igazán időigényes volt, ugyanis rajongói már 2011 novemberében megtudhatták a titkot: Az Umapaeo című szám lesz az idei album „klipszáma”.

Ami Marytől újnak mondható a diszkókban népszerű táncos figurák bemutatása. Ebben kollégája és barátja L.L. Junior segített felkészülni, és gyakorolni a tánclépéseket a forgatás előtt.

Mary nagyon büszke az eredményre, és bízik benne, hogy ez is olyan sikert fog aratni, mint a Rázd meg, amely mára kevesebb, mint 10 hónap alatt megközelítette a 4 milliós nézettséget. Addig is készül az új album, amely augusztus végére, szeptember elejére várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek