Starity

Norbi tőzsdére megy

2012. június 25. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Norbi eltökélt szándéka tőzsdére vinni a cégét, hogy újabb forrásokhoz jusson termékei fejlesztése érdekében. A pénzpiaci nyitás veszélyes is lehet, de Norbi, mint mindenhez, ehhez is pozitívan áll hozzá.

hirdetés
Norbi tőzsdére megy

Ősztől bárki tulajdonrészt szerezhet az Update-ből, ugyanis Norbi nyílt részvénytársasággá alakítja cégét – írja a Bors. A döntésnek nagy a súlya, de ezzel is csak fejleszteni szeretné a vállalkozást, hiszen így új forrásokhoz juthat. Arra viszont nagyon ügyel, nehogy kicsússzon a kezéből az irányítás.

„Az elmúlt két év a mi sikersztorink, kitartó munkával haladunk felfelé. A bolti forgalom háromszáz százalékkal nőtt egy év alatt, jelenleg közel száz franchise üzletünk van, hetente újat nyitunk, és másfél év alatt megtérül a befektetőknek. Jelen vagyunk Szlovákiában, és ott leszünk több szomszédos országban is. A terjeszkedéshez most már elengedhetetlen a tőkebevonás, amivel persze a hozzánk csatlakozók is gazdagodnak, részesei lehetnek egy olyan sikeres cégnek, amely még az emberek egészségéért is tesz” – nyilatkozta büszkén Norbi, akinek üzlete ismét virágzik, azok után, hogy egyszer már majdnem padlóra került, amikor két évvel ezelőt a versenyhivatal elmarasztalta egyik reklámja miatt.

Schobert Norbert személye nagyon megosztó, de sikertörténete mindenképp példaként szolgálhat azok számára, akik hisznek magukban és hajlandóak kitartóan küzdeni céljaik elérése érdekében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek