Starity

Súlyos sérüléseket szenvedett az egykori Baywatch-lány

2012. augusztus 15. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori playmate és Baywatch-lány Törökországba, az Ararát-hegyre indult expedícióra, ám az út során szinte felismerhetetlenségig összetörte az arcát.

hirdetés
Súlyos sérüléseket szenvedett az egykori Baywatch-lány

Donna D'Errico, akit a legtöbben a Playboy magazin hasábjairól és a Baywatchból ismernek, valóra váltotta gyerekkori álmát, és egy expedícióra indult a Törökország területén található Ararátra, ahol feltételezések szerint a bibliai Noé bárkájának megkövesedett maradványai találhatóak.

A színésznő azonban az út során komoly sérüléseket szenvedett, a nemrég általa közzétett fotók tanúsága szerint – írja a TMZ. A fotókon több vágást, véraláfutást és zúzódást láthatunk a szája körül és az arcán, valamint publikált egy fényképet a lábáról is, amelyen egy több öltéssel összevarrt nyílt seb éktelenkedik. Donna nem hozta nyilvánosságra, hogyan szerezte a sérüléseit. Az expedíciót évek óta tervezte, de csak az idei évben nyílt alkalma arra, hogy elutazhasson.


Fotó: SplashNewsOnline.com


Fotó: SplashNewsOnline.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek