Starity

Klippremier: Loreen – My Heart Is Refusing Me

2013. június 29. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közel kilenc hónap után jelent meg a My Heart Is Refusing Me klipje, amelyhez a kislemez tavaly októberben látott napvilágot a Crying Out Your Name-mel karöltve.

hirdetés
Klippremier: Loreen – My Heart Is Refusing Me

Loreen nem aprózta el, de a rajongók végre örülhetnek, hiszen a várva várt kisfilm megérkezett. A My Heart Is Refusing Me videoklipjének képi világa a különc énekesnőtől jól megszokott kékesfekete, s Loreen jellegzetes táncát s többször láthatjuk benne.

A klipet Liza Minou Morberg rendezte, a producer pedig Simon Hernadi volt. A végeredményt illetőleg pedig ki-ki döntsön a maga belátása szerint, hogy megérte-e ennyit várni rá – és így megvárakoztatni a rajongótábort –, viszont az énekesnőnek szerencséje van, hiszen a videó alatti kommenteket elnézve inkább a boldogság van jelen, mintsem a felháborodottság a késés miatt.

A rajongók szerint tökéletes klip lett, a már megszokott csodás hanggal, és stílussal. Nos, ezt mi magunk is eldönthetjük alább, a kisfilmet megtekintve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek