Starity

Nagy sikert aratott Brittany Robertson új sorozata

2013. július 07. 17:05   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Secret Circle egykori színésznője, Brittany Robertson új sorozatban csillogtathatja meg a tehetségét, ugyanis az egyik főszereplőt játssza, akit megszállott barátja bezárva tart egy atombunkerben.

hirdetés
Nagy sikert aratott Brittany Robertson új sorozata

Idén nyáron indult Brittany Robertson új sorozata, melyről nemrég egy előzetest is megosztottunk és ami az idei nyár egyik legkedveltebb sorozata lehet. A széria az Under the Dome címet viseli, melyben a főszereplő, Mike Vogel egy titokzatos idegent alakít, aki véletlenül Chaster Millbe tévedt, ahol egy hullát ásott el.

A sorozat igencsak nagy népszerűségnek örvend az amerikaiak körében, mivel az első rész 13 milliós nézettséget hozott, és a 2. rész pedig 11 milliós tömeget vonzott képernyő elé, ezért igencsak elnyerte az amerikaiak tetszését. A történet egy kisvárosban, Chaster Millben játszódik, ahova egy rejtélyes burok „esik le” az égből, így elválasztja a városkát a külvilágtól. Rejtélyes módon az emberek miután a burok lezuhant rohamot kapnak és ugyanazt mondják: „Rózsaszín csillagok hullnak sorban..

Brittany Robertson mellett olyan szereplők tűnnek fel még, mint Mike Vogel (Túl jó nő a csajom, Azt beszélik..., A texasi láncfűrészes), Rachelle Lefevre (Twilight), Colin Ford (Az igazi kaland) és Dean Norris (Terminátor 2, Totál szívás).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek