Starity

Klippremier: Eric Saade — Forgive Me

2013. augusztus 15. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Forgive Me-hez készült videót ma mutatta be a TeamSaade, amit az Aftonblandet nevű svéd oldalon tettek közzé először.

hirdetés
Klippremier: Eric Saade — Forgive Me

Eric néhány hete töltött fel hivatalos Instagram-oldalára néhány képet, amikhez a „klipforgatás” posztot csatolta. A rajongói persze egyből találgatni kezdtek, hogy vajon melyik számhoz is készül a videó, és a többség az egyik Cover Girl számra tippelt.

Ezek után semmi többet nem lehetett hallani a készülő kisfilmről, egészen a mai napig. Délután Saade hivatalos Facebook-oldalára töltött fel egy képet, miszerint ma lesz a klip premierje, ami a Forgive Me-hez készült.

Ez a dal a hónap végén érkező új album címadó dala, és az énekes életének egy meghatározó eseményéhez köthető. A szakításról és a búcsúzásról szól, valamint egy férfiról, aki rosszul bánt kedvesével és már csak annyit kér tőle, hogy bocsásson meg neki. Bár a kisfilmben nem Eric játssza a főszerepet, hanem inkább mint elbeszélő vesz részt, a videó jól sikerült, és a dalban lévő érzéseket közvetíti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek