Starity

20 éves lett Liam Payne

2013. augusztus 29. 12:12   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napjaink egyik legnagyobb sikernek örvendő együttesének a tagja, ma töltötte be a 20. életévét.

hirdetés
20 éves lett Liam Payne

Liam James Payne pontosan 20 évvel ezelőtt született, 1993. augusztus 29-én, a West Midlands-i Wolverhamptonban, Karen és Geoff szeretett gyermekeként. Mielőtt még befutott volna, mint énekes, szüleivel és két nővérével, Nicola Payne és Ruth Payne, és teknősével élt egy fedél alatt.

Liam számos hobbit talált magának, de a legjobban az éneklés érdekelte és kötötte le, ezért eldöntötte, hogy jelentkezik az egyik tehetségkutatóba. Még 2008-ban ment el az X Factor válogatására, mikor még csak 14 éves volt, kezdetben jól vette az akadályokat, és a mentorok házáig sikeresen el is jutott, de Simon Cowell úgy vélte, hogy Liam még nem áll készen hangilag, ám a lelkére kötötte, hogy két év múlva újra jöjjön vissza, és próbáljon szerencsét megint. Payne uraság teljesen egyetértett Cowell döntésével, ám könnyeit nem tudta visszatartani.

Simonnak nem kellett csalódnia, ugyanis Liam betartotta ígéretét, és két év múlva újra visszament, produkciója pedig annyira tetszett a nézőknek, hogy több százan állva tapsolták meg a végén, sőt, még maga Simon is csatlakozott hozzájuk, és négy igennel távozhatott a helyszínről.

A következő megmérettetést már nem vette ilyen simán, ugyanis míg három zsűritagnak tetszett, Simon nem volt megelégedve a fiú teljesítményével, ezért Nicole Scherzinger úgy vélte, hogy Liam és még négy másik versenyző tökéletesek lennének egy csapatba, így öten folytathatnák a versenyt. Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan, Louis Tomlinson és Liam is elfogadta a zsűri döntését, így ők öten együtt alkották meg a One Direction nevet viselő együttest. A banda nagyon jól vette az akadályokat, párbaj nélkül, egészen a harmadik helyig meneteltek.

Ezután a zenei karrier már csak, Liamékre várt, és lemezszerződést kötöttek a Syco Recordsnál még 2010-ben. 2011-ben már el is kezdték a munkálatokat legelső albumukon, ami az Up All Night nevet kapta, és még emellett az X Faktor keretein belül turnéra indultak, ahol még közkedveltebbé váltak. Majd ez év áprilisában gőzerővel folytatták a munkákat, és augusztusban meg is osztották hivatalos VEVO-csatornájukon életük első videoklipjét, ami a What Makes You Beautiful című dalhoz készült. Érdekesség, hogy több mint négyszázezer milliós nézettséget élt már meg a videó, és több mint egymillió-hatszázezer pozitív szavazatot kapott.

Ezután a fiúk életük első saját turnéjára indultak 2011-ben, ahol egy koncertfilmet is rögzítettek, amit 2012 májusában jelentettek meg, a rajongók nagy örömére.

Az öt srác nem sokat pihent, ugyanis már a 2012-es év elején elkezdtek dolgozni a Take Me Home nevet viselő albumukon, amit a Columbia Recordsnak köszönhetnek. Ez év szeptemberében jelent meg a lemezről, az első dal, ami a Live While We're Young címet kapta és, ami már több mint kétszázezer milliós nézettséggel bír. Ezután életük második saját turnéjára indultak, ami az album után a Take Me Home nevet kapta.

A fiúk már saját mozifilmmel is büszkélkedhetnek, amit a This Is Us címre kereszteltek el, és egyes mozi-csarnokokban, már 3D-ben is csodálhatják kedvenceiket a rajongók. Az Egyesült Királyságban 2013. augusztus 23-án volt a film premierje, és rajongók ezrei képesek voltak, már napokkal a premier előtt sorba állni a jegyekért, ugyanis a premier napján a fiúk is jelen voltak a helyszínen, és mellettük még számos sztár is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek