Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. szeptember 15. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A.J. McLean kislánya is rákapott a twerkre, Jennifer Lowe-Hewitt pocakja eltűnt, és Tupacre emlékeznek a sztárok egy közösségi oldalon! Olvasd el legfrissebb sztárhíreinket!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Tupacra emlékeztek a sztárok a Twitteren

A rapper immár 17 éve halott, gyilkosság áldozata lett. Sokan azonban nem feledték el a tehetséges előadóművészt, hiszen a Twittert elárasztották a Tupacra emlékező hozzászólások, többek között Zendaya Colemantől és Busta Rhymestól is.

A rapper mindössze 25 éves volt a halálakor.

*

Dianna Agron szereti a sötét rúzst

A színésznő nemrég elárulta a Byrdie nevű oldalnak, hogy szereti a sötétebb árnyalatú rúzsokat, azonban csak különleges alkalmakkor viseli: „Imádom a sötét rúzst, de csak különleges alkalmakkor viselem és olyankor egész éjjel nem csókolózom!” – osztotta meg az érdekességet Dianna, akiről egyébként fotósorozat is készült.

*

A.J. McLean kislánya is twerköl

Az énekes többször bebizonyította már, hogy kislánya nem csak számára különleges, azonban a csöppség most egy olyan dolgot sajátított el, ami mindenkinél kiverte a biztosítékot – ez pedig a twerk.

Az énekes és felesége is zavarban vannak a dolog miatt, hiszen a twerk ugyan nem egy mindennapi dolog, viszont nem is olyan, amit érdemes elsajátítani, így sok sztár emelte fel a hangját ellene.

*

Eltűnt Jennifer Lowe Hewitt pocakja

Még nem született meg a színésznő babája, mindössze arról van szó, hogy nemrég egy olyan bőrfelsőben indult útnak, amiben egyáltalán nem látszott, hogy kisbabát vár.

Egyébként Jennifer rendkívül izgatott, amiért pár hónap múlva végre láthatja kisbabáját, és boldogan mesél a várandósság örömeiről, ezt pedig környezete és a rajongói is látják rajta.

*

Együtt tetováltatott Rita Ora és Cara Delevingne

A legjobb barátnők mindent együtt csinálnak – a modell és az énekesnő esetében pedig ez tényleg így van, hiszen legutóbb a tetoválószalonba is karöltve látogattak el. Cara édesanyja nevét, a Pandorát tetováltatta felkarjára, Rita pedig egy hatalmas pinup girlt varratott oldalára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek