Starity

Chrissy Teigen és John Legend összeházasodtak

2013. szeptember 16. 11:11   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell Chrissy Teigen és zenész udvarlója, John Legend a Comói-tónál házasodtak össze a napokban.

hirdetés
Chrissy Teigen és John Legend összeházasodtak

A New York Postnak egy ismeretlen forrás elárulta, hogy a Manhattanben élő pár egy romantikus helyet szeretett volna kiválasztani a nagy napra, így esett a választás Olaszországra, tudniilik ez az a hely, ahol egymásba szerettek.

Interjút készített a Showbiz Tonight Chrissyvel még az év elején, aki azt nyilatkozta, nem hajlandó megmondani, hol lesz az esküvőjük, viszont mindenképp olyan helyet szeretne, ahol az emberek ökrösszekéren utazhatnak. A vendégek között Kanye West és Brooklyn Decker is szerepelt.

2011-ben került sor a leánykérésre Maldív-szigeteken, ahova ismét vissza fognak repülni. „Visszatérünk a Maldív-szigetekre a nászúton„ – árulta el a barna szépség a Miamiban megrendezett Mercedes Benz Fashion Week Swim eseményen a héten.

Miközben a Showbiz Tonight faggatta a modelt, kiderült, hogy egy lágy és gyönyörű Vera Wang-ruhára esett a választása, miután az első ruhát, amit kiválasztott, a babonás John megpillantotta.

„John nagyon furcsa, ha a ruháról van szó. Nem akart róla tudni. Akkor látta, mikor felnyitotta a laptopom egy nap, és ez volt az első dolog, amit észrevett. Miután látta, megváltoztattam a ruhát. Nagyon fontos volt, hogy ez titok legyen.”

A lánykérés után már rögtön elkezdték tervezni az esküvőjüket, ami a ruhát illeti eleinte négy ruha jöhetett a modellnél szóba, ezeket meg is rendelte. A helyszínről úgy vélekedtek, legjobb lenne John farmján, Tennessee-ben, de végül találtak egy romantikusabb helyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek