Starity

Sztárok, akik egy középiskolában tanultak III.

2013. október 05. 17:05   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harmadik összeállításunkban ismét bemutatunk néhány híres személyiséget, akik tinédzseréveiket ugyanabban az iskolában töltötték. Lássuk őket!

hirdetés
Sztárok, akik egy középiskolában tanultak III.

Robert Pattinson és Tom Sturridge

A jól öltözött srácok, Robert Pattinson és Tom Sturridge osztálytársak voltak a Londonban található The Harrodian Schoolban. Iskolás éveik alatt igazán jó barátságot ápoltak.

Sean Penn, Rob Lowe, Charlie Sheen és Robert Downey Jr.

A Santa Monica High School növendékei között hatalmas tehetséggel megáldott sztárok is vannak, ilyen Sean Penn, Rob Lowe, Charlie Sheen és Robert Downey Jr. is. Egy interjú során Rob elárulta, közeli barátok voltak, sőt Charlie testvére, Emilio Estevez is az egyike volt azoknak, akik közel álltak hozzá.

Val Kilmer és Kevin Spacey

Val Kilmer és Kevin Spacey is a Chatsworth High Schoolban tanulták meg a színészet csínját-bínját. Egy beszélgetés során Val azt nyilatkozta, Kevin a bizonyíték, hogy meg lehet tanulni, hogyan lehet színészkedni: „Szörnyű volt amikor elkezdte, most viszont nagyon jó

Busta Rhymes és Jay-Z

Busta Rhymes és Jay-Z, a George Westinghouse Career and Technical Education iskolában fejezték be középiskolai tanulmányaikat. Már ekkor érdeklődtek a zene, pontosabban a rap iránt, iskolájukban rapcsatájuk is volt egyszer.

Bradley Cooper és Brian Klugman

A Lopott szavak című Brian Klugman által rendezett filmben Bradley Cooper volt a főszereplő, ám nem ez volt az első alkalom, hogy találkoztak, ugyanis mindketten a Pennsylvaniában található Germantown Akadémián tanultak.

Matt Damon és Ben Affleck

Matt Damon és Ben Affleck évekig dolgoztak együtt, de mégsem a forgatások alatt ismerték meg egymást. A színészpáros már kamaszkorában találkozott, amikor mindketten a Cambridge Rindge and Latin Schoolban tanultak Massachusettsben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek