Starity

Ariana Grande dalt ír szerelméhez

2013. november 02. 12:12   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy magazinnak adott interjúban elárulta, mik a tervei a közeljövőben.

hirdetés
Ariana Grande dalt ír szerelméhez

Úgy tűnik, Ariana és barátja, a The Wantedos Nathan Sykes kapcsolata tökéletes, pont olyan, mint egy Disney-filmben. Nemrégiben Ariana a Notion magazinnak mesélt arról, hogy dalt fog írni kedveséről.

„Boldogabb vagyok, mint valaha, és sokat tanultam a kapcsolatokról is. Szerintem gyönyörű, olyasvalami, amit szavakkal nem lehet egyszerűen kifejezni. Mindig őszinte akartam lenni, és az is leszek. A zene a legnagyszerűbb formája annak, hogy kifejezd önmagad. Jól hiszitek, írni fogok róla egy dalt- nyilatkozta a Victorius sztárja.

Ariana az első találkozásukról is mesélt, ami pedig így történt: „A menedzserünk, Scooter Braun üzent nekem, és azt mondta »Ezt nézd meg«. Vissza kellett mennem a stúdióba, hogy többet énekeljek fel, mert a vokálja nagyon magasnak bizonyult. Én meg ennyit mondtam: »Ez az én albumom, pajtás«. Ezelőtt még nem is találkoztunk, de ezután mindketten ugyanazon a rendezvényen tartózkodtunk, szemezgetni kezdtünk és azt gondoltam, nagyon cuki

Aztán csak remélni tudjuk, hogy nem kapaja el őt is olyannyira a pasikról való dalírás, mint Taylor Swiftet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek