Starity

Bella Thorne a drog- és alkoholfogyasztás ellen kampányol

2014. január 05. 15:03   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bella Thorne legújabb kampányában a fiatalok figyelmét szeretné felhívni a drogok és az alkohol káros hatásaira.

hirdetés
Bella Thorne a drog- és alkoholfogyasztás ellen kampányol

Bella nemrég csatlakozott az iDecide című kampányhoz, amelynek célja, hogy a fiatalokat ráébresszék a különböző káros szerek hatásaira. A program keretein belül nemrég forgattak Bella főszereplésével egy kampányfilmet, melyben a fiatal lány arra ösztönzi rajongóit, hogy döntéseket kell hoznunk, melyek alapján könnyebb lesz irányítani az életünket. Plusz, a mozgalom a törvények betartására is felhívja a kiskorúak figyelmét.

Thorne a kisfilmekben tippeket ad kortársainak, hogy hogyan győzzék le függőségüket, és hogy merjenek változtatni életükön.

Bella így nyilatkozott a programról: „Örömmel tölt el, hogy segíthetek másokon, és megtisztelő, hogy felkért a The Country Council szervezet, hogy legyek az iDecide nagykövete. Természetesen szívesen elvállaltam, a jó ügy érdekében. Szerintem az a legjobb dolog az ismertségben, hogy segíthetek másokon, és jó dolgokra ösztönözhetem a rajongóimat. Tudom, hogy rájuk mindig számíthatok, és ezt a sok szeretetet és törődést vissza szeretném nekik adni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek