Starity

Kérdezz Anastaciától!

2014. április 27. 15:03   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő megosztotta a legújabb nagylemezével kapcsolatos terveit rajongóival. A tegnapi naptól kezdve megfogalmazhatják és elküldhetik a korongra vonatkozó kérdéseiket Instagram-videóján keresztül, az #askanastacia jeligét használva.

hirdetés
Kérdezz Anastaciától!

Anastacia a tegnapi nap folyamán elárulta, az új stúdióalbummal, a Resurrectionnel kapcsolatos kérdéseket mostantól fogadja az Instagram-oldalán keresztül, majd ezek közül azt a hármat fogja kiválasztani, amely a legjobban tetszik neki. Ezekre a kérdésekre pedig videóüzenetben fog válaszolni az énekesnő.

Majd elmondta, egy őrült évet tudhat a háta mögött, számos kihívással – utalva a melldaganatra, és a dupla masztektómiára –, amelyet egy igazi hullámvasútnak titulált, ám kijelentette, most már nagyszerűen érzi magát, és boldog, hogy újra belelendülhet a dolgokba, illetve, hogy megoszthatja zenei alkotásait a világgal. Az albumon hallható dalok dokumentálják az átélt utazást, és az énekesnő érzéseit.

Úgy érzi, mindenen keresztülment, amin egy ember keresztülmehet élete során, ennek ellenére a legfrissebb alkotás, a Resurrection a pozitivitást képviseli. A bátorítás szavai jellemzik a lemezt, emellett azt sugározza: ne hagyd, hogy legyőzzenek és légy harcos annak ellenére, hogy időnként nehéz periódusokat élsz meg. Végül azzal zárta, hogy megköszönte azt az elsöprő támogatást, ami felé irányult az elmúlt időkben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek