Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. augusztus 14. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, ki találkozott a példaképével, ki döntött úgy, hogy nagyobb házba költözik vagy melyik csapat forgatja legújabb kisfilmjét? Cikkünkből kiderül!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Valóra vált a Three Days Grace álma

A kanadai Three Days Grace zenekar augusztus 9-én a Quebec állambeli Montrealban nyitotta meg a Metallica buliját, mely alkalomból a zenekar végre találkozott bálványaival. A srácok a közösségi oldalaikon keresztül tudósították rajongóikat a nagy találkozásról egy James Hetfielddel közös kép kíséretében.


Balról: Brad Walst, Barry Stock, James Hetfield, Neil Sanderson és Matt Walst
(Fotó: Instagram/Three Days Grace)

*

Jacoby Shaddix költözik

A Papa Roach frontembere augusztus elején jelentette be, miszerint családjával tágasabb otthonba költözik, és azóta is posztolja a csomagolás során készült képeket, melyek között láthatunk elveszettnek hitt kazettákat, CD-ket és dobozokat. Az énekes nemrég egy édes képet is posztolt kutyájáról, Rucáról, aki a Shaddix családhoz hasonlóan várja, hogy végre berendezkedjenek az új otthonukban.


Fotók: Facebook/Jacoby Shaddix

*

Frances Cobain felajánlotta segítségét Robin Williams árvájának

Frances Cobain már csak tudja, milyen érzés az, amikor azzal a tudattal kell együtt élnie az embernek, hogy hőn szeretett apja az öngyilkosságba menekült. A néhai Kurt Cobain és Courtney Love lánya mindössze 20 hónapos volt apja halálakor, így első kézből tudja, milyen apa nélkül felnőni és nem csoda, hogy szerette volna tudatni a hétfőn elhunyt Robin Williams lányát, Zeldát arról, ő mellette áll.

„@zeldawilliams neked hihetetlenül gyönyörű lelked van. Szeretlek, de ezt már úgyis tudod. Bárhol, bármikor szükséged lesz rám, én ott leszek neked” – írta Frances az azóta már eltávolításra került üzenetben a Twitteren.


Fotó: Twitter/Frances Bean Cobain

*

Adam Lambert tetoválás-függő

Adam jelenleg Koreában és Japánban turnézik a Queennel, így nemrégiben interjút adott az InRocknak. A kiszivárgott részletben Lambert a tetoválásairól beszélt: „Gondolkodom, hogy új tetoválást szerzek Japánban. Imádom a japán tetkók minőségét. Kezdek függő lenni – nyilatkozta az énekes, majd óvatosságra intette fiatalabb rajongóit. – Ha tetoválást szeretnél, előbb jól gondolkodj el rajta! A tetoválás végleg a testeden marad. Én már varrathatom magam, idősebb vagyok.”

*

Készül a Nickelback legújabb videoklipje

A kanadai zenekar nemrégiben tette közhírré, miszerint Wayne Isham rendező közreműködésével dolgoznak legújabb kisfilmjükön, melyről egyelőre nem árultak el részleteket, ám arra számíthatunk, hogy nem okoznak csalódást, ugyanis Wayne korábban olyan rocksztárok mellett segédkezett többek között, mint Jon Bon Jovi, a Mötley Crüe, a Whitesnakes vagy épp a Metallica.


Fotó: Facebook/Nickelback

*

Jared Leto vicces képpel köszöntötte turnéjának kezdetét

A 30 Seconds To Mars turnéja augusztus 8-án, Floridában vette kezdetét, melynek keretein belül a Linkin Park és az AFI kíséri a Jared Leto-vezette csapatot. A 42 éves zenész egy tréfás képet tett közzé Facebook-oldalán keresztül augusztus 9-én, mintegy ünnepelve az új turné kezdetét.

„Ezt csinálom, amikor kezdetét veszi az AFI-val és a Linkin Parkkal közös turném. Készen álltok” – fűzte a képhez Jared.


Fotó: Facebook/Jared Leto

*

Jake Pitts aranyos videót posztolt kutyájáról

A Black Veil Brides gitárosa nemrégiben egy hihetetlenül aranyos, mosolyra derítő videót posztolt Instagram-fiókján keresztül kutyájáról Trixiről. „Trixi megbolondult, amiért ma olyan sokáig távol voltam” – fűzte a kisfilmhez a zenész, aki boldogan bolondozott házi kedvencével a zenekar legújabb albumának munkálatai között tartott szünetben.


Videó: Instagram/Jake Pitts

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek