Starity

Kínos: berendelték az ötödik évadot

2014. október 12. 15:03   |   Szerző: Genevieve

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Awkward, magyarul Kínos című sorozat rajongói fellélegezhetnek: a héten kiderült, hogy a népszerű sorozat még egy utolsó évadra visszatér a képernyőre.

hirdetés
Kínos: berendelték az ötödik évadot

A Jenna Hamilton életének történéseit bemutató sorozat 2011-ben indult el hódító útjára és azóta is töretlenül sikeres. A sztori középpontjában természetesen Jenna áll, aki egy balesetet követően akarva-akaratlanul minden lépésével magára vonja az emberek figyelmét, a sorozat nevéhez hűen pedig többnyire kínos helyzetekbe kerül.

Az MTV-n futó sikersorozat negyedik évadának második fele még javában zajlik, de Jenna történetét még egy évadon át követhetjük, aztán a sorozat véget ér. Még nem tudni, hogy a befejező évad hány részes lesz, de egy biztos: rengeteg kérdésre választ fogunk majd kapni.

A rajongók természetesen nagyon örülnek a folytatásnak, de a Kínos színészei is készen állnak az új évadra. Jillian Rose Reed, Molly Tarlov és Brett Davern is boldogan írt a Twitteren a rajongóknak a hamarosan készülő folytatásról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek