Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. október 11. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eltelt egy újabb hét és a sztárok természetesen most sem pihentek - már ha képfeltöltésről beszélünk.

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Ireland Baldwinnek segítsége akadt a konyhában

A csinos modell egy kis főzésre adta a fejét, de szerencséjére nem kellett egyedül végrehajtania a macerás feladatot. Huskyja a segítségére sietett, és elnézve a blöki védelmező tekintetét, mi nem szórakoznánk Irelanddel!


Fotó: Ireland Baldwin, Instagram

*

Mario Lopeznek társasága akadt

Az amerikai műsorvezető részt vett Evan Longoria alapítványának megnyitóján, amiről büszkén posztolt fotót. Mario igazán nem panaszkodhat arról, hogy nincsenek körülötte csinos hölgyek.


Fotó: Mario Lopez, Instagram

*

A született feleségek újra találkoztak

Az előbb említett megnyitón Eva Longoria egykori kolléganője, Felicity Huffman is részt vett, így a két született feleség hosszú idő után találkozott, a rajongók legnagyobb örömére. A népszerű sorozatsztárok egyébként jó kapcsolatot ápolnak egymással.


Fotó: Getty

*

Kaley Cuoco már készül a karácsonyra

Néhány embert kiakasztja, ha december előtt karácsonyi kellékekkel találkozik a nagybevásárlás közben. Nos, a színésznő nem tartozik ezen személyek közé, hiszen ő már október elején lelkesen készül a meghitt ünnepre, és öltöztette be kutyusait télapónak.


Fotó: Kaley Cuoco, Instagram

*

Paris Hilton Dubaiban járt

Újabb öribarit keresne a népszerű örökösnő? Ezúttal nem! Az örök fiatal Paris Hilton a jól megérdemelt nyaralását tölti Dubaiban, ahol ellátogatott egy akváriumba is. A helyszínre egy stílusos zöldes-kék topot választott.


Fotó: Paris Hilton, Instagram

*

Lindsay Lohan lefekvés előtti selfieje – Gucciban!

Lindsay még esténként, fáradtan is remekül néz ki, főleg most, hogy ismét összekapta magát. A színésznőn ráadásul sokat dob a csillogó Gucci felsője is és elnézve a képet, ő már be is szerezte a legújabb iPhone modellt.


Fotó: Lindsay Lohan, Instagram

*

Bella Thorne az Instagramon jelentkezett

Az egykori Disney-sztár még mindig nagy népszerűségnek örvend, ami Instagram-fiókján is meglátszik, hiszen több, mint 3 millió követője van. Legutóbb pedig egy fotózásról jelentkezett, és selfie-jén bemutatta tökéletes hajkoronáját és sminkjét.


Fotó: Bella Thorne, Instagram

*

Sam Smith koncerten járt Adam Lambert

Az énekesnek sűrű beosztása van mostanában, hiszen Los Angelesben dolgozik az új albumán. Ennek ellenére, amikor van egy kis szabadideje, szívesen jár koncertekre. Legutóbb Sam Smith műsorára látogatott el családjával és barátaival.


Fotó: Adam Lambert, Instagram

*

Katy Perry és barátnője a falhoz öltözött

Perry még mindig a világot járja Prismatic World turnéjával, de ha van egy szabadnapja, akkor szívesen találkozik barátaival és készít furcsábbnal-furcsább képeket. Katy és Cleo Wade most egy közös 'öribari' szettet mutatott be a nagyérdeműnek.


Fotó: Katy Perry, Instagram

*

Justin Bieber Rómában van

Az énekes még mindig Mona Lisaként fut Instagram-oldalán, de ez nem állítja meg őt abban, hogy folyamatosan új képekkel lássa el a több, mint 22 millió követőjét. Bieber most éppen Rómában bolondítja meg a helyi rajongókat.


Fotó: Justin Bieber, Instagram

*

Még mindig göndör hajjal nyomul Lady Gaga

Hamarosan véget ér az énekesnő artRAVE turnéja, ami sikeresen teljesített világszerte, és nem is olyan régen jelent meg Cheek to Cheek lemeze Tony Bennettel, ami első helyen nyitott megannyi országban. Nem is olyan meglepő így, hogy a Lady nem akar letenni a parókájáról, ami egy igazi olasz dívává varázsolja őt.


Fotó: Lady Gaga, Instagram

*

Így néz ki Selena Gomez backstage pihenése

Köztudott, hogy a sztárok különleges bánásmódban részesülnek a színfalak mögött, mikor turnén vagy éppen promóción vannak. Selena Gomez most Ellen DeGeneres backstage-éből jelentkezett, 20 perccel a kezdés előtt. A fotóról kiderül, hogy mit falatozik, amikor senki nem figyeli, mit csinál.


Fotó: Selena Gomez, Instagram

*

Naomi Campbell a Fehér házban

A modell bár 44 éves, még mindig nagy népszerűségnek örvend. Legutóbb egy előkelő eseményen vett részt az elnök rezidenciáján, a Fehér házban, Washingtonban. Naomi még mindig remekül néz ki, az idő mit sem fogott kecses alakján.


Fotó: Naomi Campbell, Instagram

*

Joanna Kurpa magas sarkúban mászott hegyet

Ha modell vagy, mindig csinosan kell megjelenned, de azért mégis túlzás, hogy ha egy egészséges sétára mész egy sziklás helyiségre, akkor magas sarkút húzol. Joanna egyébként Lisbonból jelentkezett követőinek.


Fotó: Joanna Krupa, Instagram

*

Demi Lovato remek formában van

„Ez az én vonulásom” - írta Demi Lovato Instagram-oldalán. Jó látni, hogy az egykor testképzavaros lány most teljesen elégedett az idomaival, és bátran posztol magáról ilyen merész képet.


Fotó: Demi Lovato, Instagram

*

Stúdióban van Rihanna

Hamarosan befejezi az R8-et a barbadosi dalospacsirta, Rihanna. Az album utómunkálatai folynak, amiben most aktívan kiveszi a részét. Mióta beszüntette Instagram-oldalát, azóta a Twitteren keresztül posztolja a képeket követőinek, most éppen a stúdióból.


Fotó: Rihanna, Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek