Starity

Először adta elő dalát élőben Adam Lambert

2015. május 01. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert először adta elő Ghost Town című dalát, méghozzá Ellen DeGeneres népszerű műsorában.

hirdetés
Először adta elő dalát élőben Adam Lambert

Nem vitte túlzásba a díszletet és a show-t Adam Lambert Ellen DeGeneres műsorában, ahol először csendült fel a Ghost Town élőben. Az énekes csupa fehérben idézett fel kísértetvárost és népszerűsítette visszatérő dalát, ami eddig hozza az elvárt reményeket, hiszen több mint 50 rádióban került már be a top 40 listába az USA-ban.

A fellépés során Adam Lambert új bandával jelent meg, így búcsút kellett venniük a rajongóknak Tommy Joe Ratlifftől, Ashley Dzerigiantől, Brian Londontól és Ricktől. Az új csapathoz tartozik Camila Grey (dolgozott már Lamberttel a Glam Nation turnén), RJ Kelly, Darwin Johnson és Adam Ross is. A zenészek már olyan szupersztárokkal dolgoztak együtt, mint Rihanna, Alicia Keys, Mariah Carey és Beyoncé.

A fellépés előtt Adam interjút adott a Shazamnak, ahol a dal mondanivalóját foglalta össze: Igen érdekesnek tartom. Szeretem benne, hogy nem egyenesen megmondja, mit kell gondolnod, hanem szürreális kicsit. Rájössz, hogy rendben van, ha néha elutasításokat kapsz, és néha elégedetlen vagy az életeddel. Szükséges, hogy leülj, és újraértékelj mindent. Remélem, ez a szám képes átsegíteni az embereket a lelki válságon, és tudja, rendben van, ha néha elveszett vagy.

A Ghost Town videoklipje április 28-án jelent meg, a The Original High nagylemez pedig június 16-án érkezik nemzetközileg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek