Starity

Új dallal jelentkezett Dulce María

2015. június 19. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már az interneten is meghallgatható a Copa América labdarúgó-bajnokság hivatalos dala, melyben Dulce María, D-Niss, Luciano Pereyra, Sam Alves és a Cali y El Dandee hangja is felcsendül.

hirdetés
Új dallal jelentkezett Dulce María
Fotó: Facebook/Dulce María

Manapság szinte már minden bajnokság elengedhetetlen tartozéka a hivatalos dal is, úgyhogy nem meglepő módon a jelenleg is zajló latin-amerikai labdarúgó-bajnokság, a Copa América is összehozta a sport és a zene rajongóit.

Néhány napja felkerült az internetre a Pon el alma en el juego (’Tedd bele a lelked a játékba’ – a szerk.) című szerzemény, amelyben több, más és más nemzetiségű előadót hallhatunk. Mexikó képviseletében az RBD egykori tagja, Dulce María, Chile kedvéért D-Niss, Argentínáért Luciano Pereyra, Brazília buzdításáért Sam Alves, míg Kolumbia győzelméért a Cali y El Dandee fogta kezébe a mikrofont.

A kislemezen is megjelent szerzeményről egyébként azt is pletykálták, hogy Shakira is énekelni fog benne, ám ez mégsem történt meg, hisz Kolumbiát a Cali y El Dandee képviseli. Talán azért híresztelték ezt, mivel Shakira már nem egy focidalt összehozott eddigi karrierje során, gondoljunk csak a Waka Waka, illetve a Dare (La La La) című szerzeményekre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek