Starity

Adam Lambert nagy visszhangot váltott ki a braziloknál - videó

2015. szeptember 20. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert elsöprő sikert aratott a Rock In Rio fesztiválon a legendás rockbandával, a Queennel, ahol a saját slágere, a Ghost Town is felcsendült.

hirdetés

Lambert miután Sau Paulóban feldolgozta a Ghost Town slágerét a Queen rockbandával, továbbutazott Rióba, hogy fellépjen a népszerű Rock In Rio fesztiválon. A Queen 30 év után tért vissza Adam Lamberttel kiegészülve a rendezvényre, ahol elsöprő sikert arattak.

A brazilok bár nem ismerték Lambertöt, az est végére annyira szerelembe estek az amerikai énekessel, hogy egy emberként kántálta a 80 ezres tömeg a nevét, továbbá a Twitteren is több, mint 24 órán keresztül trendelt a neve. Követőinek száma 200 ezerrel megnőtt a 2 órás fellépése után, továbbá Ghost Town című slágere is előrelépett a slágerlistákon.

Az együttes fellépését közel félmillióan nézték meg alig pár óra leforgása alatt a YouTube-on, azonban élőben több millióan kísérték szemmel a fesztivált, ahol a One Republic is fellépett. Az estét a Queen + Adam Lambert zárta egy 2,5 órás szettel.

A brazil Rolling Stone egyöntetűen az eddigi egyik legjobb fellépésnek titulálta a brit rockbanda teljesítményét, kiemelve Lambert vokális képességeit és színpadi jelenlétét.

Adam egyébként rendkívül élvezi Dél-Amerikát, a mai napot pedig felfedezésre szánta, és lelkesen posztolgat az Instagram-fiókján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek