Starity

Mandula segítségével szabadult meg feleslegétől Kaley Cuoco-Sweeting

2015. szeptember 24. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Agymenők sztárja látványosan felszedett néhány kilót az utóbbi évben, ez azonban már a múlté, ugyanis különleges étrendjének és a mozgásnak köszönhetően fittebb, mint valaha!

hirdetés
Mandula segítségével szabadult meg feleslegétől Kaley Cuoco-Sweeting

Kaley Cuoco-Sweeting Jimmy Fallon műsorában árulta el, hogy rengeteg energiát fektetett jelenlegi külsejébe, ugyanis keményen dolgozott azért, hogy megszabaduljon a férje melletti nassolások következtében felszaladt pluszkilóktól. 

Az egész életmódomon változtattam. Minden egyes nap edzettem, egészségesen és nagyon ritkán étkeztem. Az alkoholról is lemondtam. Nagyon büszke voltam magamra, ugyanakkor szabályosan éheztem – elevenítette fel új életmódja első időszakát a 29 éves szőkeség, aki azt is elárulta, hogy arra is akadt példa, hogy a forgatások során nem étkezett a stábbüfében, inkább hazavitte a maradékot, melyet éjszaka, álmából felébredve habzsolt be bűntudatosan.

Hosszú ideig minden, amit ettem, kizárólag mandulából állt, így folyamatosan éhes voltam. A napi menüm ez volt: tojásfehérje, mandula, levegő – viccelődött a színésznő, aki a diétának és a jógának köszönhetően lefogyott, azóta pedig nem sanyargatja a testét, hanem sokkal inkább az egészséges étkezésre esküszik, és mint beismerte: néha ő is beiktat egy bűnözős napot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek