Starity

David Beckham visszatér a focipályára

2015. október 05. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 40 éves exfocista a BBC Radio 1 vendége volt nemrégiben, mely műsor keretein belül őszintén mesélt visszavonulásáról és a pályára való visszatéréséről.

hirdetés
David Beckham visszatér a focipályára
Fotó: H&M

Szó sincs arról, hogy David Beckham hivatalosan is visszatérne a futballhoz, ugyanis a 40 éves sztár három évvel ezelőtt jelentette be visszavonulását, és akkori döntését a mai napig helyesnek tartja. Egy rövid időre azonban visszatér imádott sportjához, ugyanis a UNICEF jószolgálati nagyköveteként mérkőzést szervez, a befolyó összeget pedig ezúttal is jó célra fordítja majd.

Nyilván mindenki tudja, hogy három évvel ezelőtt visszavonultam, és azóta sem fordult meg a fejemben a gondolat, hogy újra elővegyem a cipőmet, és pályára lépjek – vallotta a Breakfast Show with Nick Grimshaw című műsorban a világsztár. Az is köztudott, hogy a UNICEF jószolgálati nagykövete vagyok, és mint ilyen egy adománygyűjtő mérkőzés szervezésén dolgozok, így hát mégis előkerülnek azok a bizonyos cipők, és az Old Trafford stadionban ismét pályára lépek november 14-én, ami hihetetlen izgalommal tölt el.

Az interjú során David természetesen szót ejtett arról is, hogy milyen nemes célra kívánja fordítani az eseménynek köszönhetően befolyt összeget. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a UNICEF nagykövete lehetek, időm nagy részét az ezzel kapcsolatos munkámnak szentelem. Mint tudjuk, 2014 az egyik legrosszabb év volt a gyerekek, különösképp a bántalmazott gyerekek számára, így nekik próbálunk segíteni, a világ minden táján élő gyereknek, és úgy hiszem, ez a legjobb módja ennek. 

Még hat hét van hátra a meccsig, nekem pedig muszáj lesz kimennem a helyszínre, és csinálni valamit, és úgy istenigazából gyakorolni, mert az utóbbi időszakban kizárólag a gyerekekkel rúgtam a bőrt, vagy az iskolai tanár-szülő meccseken léptem pályára – vallotta nevetve David, és azt is elárulta, hogy gyerekeivel szívesen fociznak otthon, aminek felesége, Victoria Beckham kevésbé örül, ugyanis elmondása szerint kettejük közül ő a szigorú szülő. Határozottan Victoria a szigorú kettőnk közül... Azt hiszem, a gyerekek tőle félnek jobban. És én is! – nevetett a világsztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek