Starity

6 év után szakított Demi Lovato és Wilmer Valderrama!

2016. június 04. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato és Wilmer Valderrama úgy döntöttek, hogy legjobb barátokként folytatják, és véget vetnek kapcsolatuknak.

hirdetés

Demi Lovato és Wilmer Valderrama kapcsolatát a kezdetek kezdetén rengetegen ellenezték, azonban az évek múlásával rácáfoltak a kétkedőkre, és bizonyították egymás iránti őszinte szeretetüket. Mindig mindenben támogatták egymást, a 35 éves színész azon kevés emberek közé tartozott, aki Lovato 2010-es összeomlásakor sem pártolt el tőle, olyannyira, hogy a fiatal énekesnő számtalanszor hangoztatta, hogy nagyrészt neki köszönheti életét.

Ezért is érte sokként rajongóikat ma hajnalban a hír, miszerint majdnem 6 év járás után külön folytatják életüket. Elkerülve a rosszindulatú pletykákat mindketten egy hivatalos bejegyzést tettek közzé közösségi oldalalukon, amelyben a következő állt:

Majdnem 6 csodálatos év után úgy döntöttünk, hogy véget vetünk a kapcsolatunknak. Mindkettőnk számára szörnyen nehéz döntés volt, de rájöttünk, hogy sokkal jobbak vagyunk legjobb barátokként. Mindig támogatni fogjuk egymást. Köszönjük mindenkinek, aki az évek során kedves volt hozzánk, és támogatott bennünket.

Az egykori szerelmesek azon hírességek táborát erősítették, akik foggal-körömmel óvták a kapcsolatukat a média előtt: első közös vörös szőnyeges megjelenésükre például majdnem 6 évet kellett várni, ugyanis idén februárban a Vanity Fair Oscar partiján láthatták először együtt őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek