Starity

Adam Levine fizeti Christina Grimmie temetését

2016. június 13. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Levine-ben mély nyomott hagyott Christina Grimmie, volt The Voice-os mentoráltja, hiszen felajánlotta, fizeti az egész temetését.

hirdetés

Egy dolog miatt már nem kell aggódnia Christina Grimmie családjának, hiszen Adam Levine levette a vállukról a terhet. Múlt pénteken érkezett a szörnyű hír, miszerint lelőtték az énekesnőt a M&g-je során, Orlandóban. Szemtanúk azt mondták, nyitott karral válta ölelésre a gyilkost, akinek így még könnyebb dolga volt.

Selena Gomez mostohaapja indított Grimmie családjának egy GoFundMe oldalt, ahol a hétvége során több mint 120 ezer dollár gyűlt össze adományokból.

Szavakkal nem tudom kifejezni a fájdalmat, amit érzek. A szakmát az apák szemével tapasztaltam meg, és Christina olyan volt számomra, mintha a fogadott kislányom lenne. Mindenben támogatni akartam, hogy elérje az álmait a zenében, miközben megvédjük őt a buktatóktól és a business árnyoldalától. Christina emlékéül, megalkottam a GoFundMe oldalt, hogy segítsük a családot ebben a nehéz időben.

Nemcsak Selena Gomez családja, hanem Adam Levine is a szívébe zárta a fiatal énekesnőt.

Ma reggel hallottam, hogy Adam Levine személyesen hívta fel édesanyámat, és ajánlotta fel, hogy kifizeti az egész temetést, és a repülőjegyét is. Teljesen lenyűgözött.

– számolt be a tettről testvére, Marcus, a Facebook-oldalán.

Instagram / Christina Grimmie

Christina nemcsak a testvérem volt, hanem támogatóm, legjobb barátom. Felfoghatatlan ez a tragédia. Ő volt az én kishúgom, és szavakkal nem tudom kifejezni, mennyire sajnálom, hogy nem tudtam megmenteni. Az emberek támogatása fantasztikus. Ígérem, én és a szüleim elolvasunk minden számunkra küldött üzenetet. Ne érezzétek úgy, hogy adományoznotok kell bármennyit. Csak írjatok pár kedves szót, küldjetek képeket, vagy osszátok meg emlékeiteket Christinával kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek