Starity

Kialakult a Magyarország szépe döntős mezőnye

2016. július 13. 07:07   |   Szerző: Martina Stoessel21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 17-én kerül megrendezésre az idei Miss World Hungary, melynek keretein belül a szakmai zsűri kiválasztja az ország legszebb lányát. A döntőben tizenöt lány méretteti meg magát a koronáért.

hirdetés

Mint minden évben, úgy idén is gyönyörűek a lányok, akik közül valakinek hamarosan korona kerül a fejére és szépségével hazánkat képviselheti a Miss World világszépe versenyen. A július 17-én esedékes döntőt élőben közvetíti majd a Duna és a Duna World csatorna, így szemtanúi lehetünk, amikor kiderül, ki az ország legszebb lánya.

A versenyben Árki Bianka, Gelencsér Tímea, Mikó Fanni, Somossy Barbara, Hajszter Jessica, Nagy Mirtill Kíra, Szakács Fatima, Oczella Eszter, Dézsányi Bianka, Késmárki Enkiő, Parragh Blanka, Szigligeti Ivett, Dukai Babett, Ricza Nicoletta és Vámosi Anna Liza száll ringbe a győzelemért, a közülük választott nyertes fejére pedig Kiss Daniella teszi a koronát.

Fotó: MTI
Fotó: MTI

Szeretnéd befolyásolni a verseny állását? Ide kattintva leadhatod a szavazatod!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek