Starity

Ők sem hibátlanok! Ilyen furcsa hóbortjai vannak a sztároknak – I. rész

2016. szeptember 26. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindannyiunknak megvannak a „bogarai”, ez alól pedig a sztárok sem képeznek kivételt. Cikkünkben elhoztuk nektek, hogy ők milyen furcsa szokásokat vettek fel az évek során.

hirdetés

David Beckham

A jóképű exfocista a hölgyek többségében a tökéletes férfi és apa benyomását kelti, ám saját bevallása szerint ő is messze van a hibátlantól, és neki is megvannak a maga kis rögeszméi. Ezek egyike a kényszerbetegsége, amiről így vallott az ITV1-nak adott egyik korábbi interjújában:

Rögeszmés-kényszeres betegségben szenvedek, ami azt jelenti, hogy mindig mindennek egyenes vonalban, ráadásul párban kell állnia.

Eminem

A rapper kizárólag koromsötétben képes elaludni, ezért bárhol is jár, mindenhol az a kikötése a szállásadója felé, hogy teljesen elsötétíthető szobát biztosítsanak neki a nyugodt alváshoz.

Catherine Zeta-Jones

A wales-i származású színésznő gyengéje a mosolya, így amennyire csak lehet, igyekszik tisztán tartani a fogait, ehhez pedig egy különleges, eperből készült fogkrémet használ – fogsorát elnézve nem is hiába.

Bill Gates 

A világ egyik leggazdagabb emberének egy egészen hétköznapi szokása van: elalvás előtt szívesen olvasgat az ágyban, ám az már más lapra tartozik, hogy mit. Míg a legtöbben valamilyen lazább hangvételű regényt választanak éjszakára, addig ő szívesebben olvas életrajzokat, folyóiratokat, valamint filozófiai témájú köteteket, emellett pedig percre pontosan hét órát alszik.

Arianna Huffington

A Huffington Post nevű lap létrehozója korábban soha nem tudta kipihenni magát, kialvatlansága pedig odáig vezetett, hogy összeesett a kimerültségtől. Problémáját úgy orvosolta, hogy minden elektronikus készüléket eltávolított a hálószobájából.

Barack Obama

Az Egyesült Államok elnöke állítólag igazi „éjszakai bagoly”, aki sokszor az éjszaka közepén áll munkába, mert ilyenkor tud igazán egyedül lenni és elmélyedni a feladataiban.

Cameron Diaz

David Beckhamhez hasonlóan Cam is kényszerbetegséggel küzd, ami nála abban ütközik ki, hogy sokszor a könyökével nyitja ki az ajtókat a keze helyett.

Jennifer Aniston

Egyes források szerint a Jóbarátok által ismertté vált színésznő rögeszmésen ragaszkodik ahhoz a szokásához, hogy repüléskor a jobb lábával lép be először a gépbe.

Katy Perry

Catherine Zeta-Joneshoz hasonlóan a Dark Horse énekesnője is a fogát félti a legjobban, így amikor elutazik, átlagosan húsz fogkefét cipel magával. Erre szüksége is van, hiszen napi hatszor most fogat, így gyorsan elhasználódnak a fogápolási kellékei.

James McAvoy

Az X-Men-filmek sztárjának is különös szokása van, ugyanis ismerősei beszámolója szerint a színész minden hónap első napján azt mondja annak, akit először meglát, hogy white rabbit, azaz fehér nyúl.

Jessica Simpson

Bár a színész-énekesnő soha nem dohányzott, barátai elmondása szerint mégis nikotinfüggő, amit annak köszönhet, hogy rászokott a nikotinos rágógumira még hosszú évekkel ezelőtt.

Mariah Carey

A Grammy-díjas énekesnőnek is számtalan különös szokása van, ezek egyike az, hogy heti háromszor kötelező jelleggel lila színű zöldséget és / vagy gyümölcsöt fogyaszt (pl. padlizsánt, szilvát vagy szőlőt).

Johnny Depp

Egyes források szerint A Karib-tenger kalózai sztárja szívesen játszik Barbie babákkal.

Megan Fox

A gyönyörű színésznő fenti kollégáihoz hasonlóan évekkel ezelőtt vette fel a szokásait, köztük is a legkülönösebb, hogy repülés közben kizárólag Britney Spears dalait hajlandó hallgatni, mert úgy érzi, csak így van biztonságban.

Paris Hilton

A 35 éves örökösnő nagy híve a babonáknak, így mindig mindent lekopog, nehogy elkiabálja, illetve szokása még, hogy amikor 11:11-et mutat az óra, kíván valamit.

Simon Cowell

Az X-Factor atyja minden nap fára mászik. Egyesek szerint ez már nem is csak szokás a részéről, hanem egyenesen rituálé – így kapcsolódik ki.

Pamela Anderson

A Baywatch bombázójáról mindig az a hír járta, hogy túlságosan el van telve önmagával és a külsejével, a valóságban azonban eisoptrophobiában szenved, vagyis retteg a tükörbe nézni.

Britney Spears

A pophercegnő sem tökéletes, ugyanis képtelen megszabadulni a sokakat érintő, ám általa is idegesítőnek tartott szokásától, a körömrágástól.

via Life Buzz

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek