Starity

Így emlékezett vissza 2016-ra Adam Lambert

2016. december 23. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Évlezáró poszttal köszöntötte Adam Lambert rajongóit hivatalos oldalán.

hirdetés

Összefoglaló poszttal köszöntötte rajongóit Adam Lambert, amit hivatalos oldalán osztott meg december 22-én.

Micsoda. Év. Visszatekintve 2016-ra, nagyon hálás vagyok az összes sikeremért és mélypontomért. Ázsiában kezdtem, majd elvittem a turnét Ausztráliába, Új-Zélandba, az Egyesült-Királyságba és Európába, majd végezetül az USA-ba. Az arcotokat látni volt a legjobb emlékem idén.

A TOH turné után az egy és egyetlen Queennel próbáltam ismét, akikkel Portugáliába is ellátogattunk. A show-k felejthetetlenek volt, s gyönyörű városokat hozott magával, és még annál is szebb közönségeket.

Az év második felében a TV-ben szerepelhettem Mel B, Iggy Azaela és Guy Sebastian mellett az ausztrál X-Faktorban. Mennyi tehetséget láttam!!! Nem lehettem volna emellett büszkébb Isaiah-ra, aki megnyerte a műsort! (Hallottátok már a debütáló lemezét? Ha nem, mire vártok?!)

Oh, és hogy feledkezhetnénk meg a The Rocky Horror Picture Show-ról? 

Szóval azon gondolkozom, neked mi volt a kedvenc emléked 2016-ban? Oszd meg velem!

Köszönöm, hogy emlékezetesebbé tetted a 2016-os évemet. Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánok, és készüljetek 2017-re!!!

– Adam

– írta az énekes, s színész.

Lambert a BBC Music Awardson árulta el, hogy több hetet töltött Londonban és Los Angelesben a stúdióban és már készül negyedik nagylemeze, ami a Ghost Town sikerét követi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek