Starity

Újra hallat magáról az EXID

2017. november 13. 08:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Full Moon címre keresztelt középlemezzel jelentkezett az ötfős dél-koreai formáció, az EXID.

hirdetés
Újra hallat magáról az EXID
Fotó: Twitter / EXID

Az áprilisi középlemez után, hét hónap elteltével új zenével szolgált az EXID. A november hetedikén megjelenített negyedik minialbumuk, a Full Moon címet kapta, ami arra utal, hogy megint teljes a csapat, hiszen Solji is részt vett a dalokban – így a rajongók az újdonság mellett, az ő hangjának is örülhetnek. Mostani főcímdaluk, a 덜덜덜 (DDD) funky, tropical és elektro hangzásvilás egyvelegére emlékeztető fülbemászó nótára sikeredett, s a hozzá forgatott klip meglehetősen dögös lett, jól bemutatva a formáció girl crush stílusát és varázsát.

Habár ezúttal Solji is részt vett a dalokban, valamint és a fotózáson, ám a videoklipben nem szerepel és a promóciók során sem tart a csapattal betegségéből kifolyólag. Az idolnál 2016 decemberében pajzsmirigy-túlműködést diagnosztizáltak.

Az eddiekhez képest jelentősen javult az egészségi állapota, de a fizikai korlátok és a fennálló kockázat miatt, hogy állapota rosszabbra fordul, úgy döntöttük, nem vesz részt a csapatbéli tevékenységekben.

– nyilatkozta kiadójuk a 28 éves idollal kapcsolatban.

Reménykedtünk, hogy Solji ezúttal csatlakozni fog hozzánk a promóciók során, de ez a döntés azért született meg, mert fizikai állapota és az egészsége mindenek felett áll, és úgy véljük, hogy a csapat számára így lesz a legjobb hosszú távon. 

– mondta Hyerin, majd Hani vette át tőle a szót:

Rég volt már, hogy mind az öten részt vettük a promóciós képek elkészítésében és a dalok feléneklésében. Emlékezes pillanat volt számunkra, mert nagyon jól szórakoztunk és hosszú idő után megint úgy éreztük, hogy teljesek vagyunk.

A hat új szerzeményt felsorakoztató újdonságukon kettő csapat dal, valamint Solji, Junghwa és Hyerin szólódala is helyett kapott, LE és Hani duettje mellett. Amíg a Too Good To Me, a Weeknd és a főcímdal megírásában LE működött közre, addig Hyerin és Junghwa a szólóiknál segédkezett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek