Starity

Klippremier: Horváth Tamás – Meggyfa

2018. január 11. 15:03   |   Szerző: Slytherin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Horváth Tamás, a Sztárban Sztár győztese ezzel a számmal indul a január 20-án induló Dal 2018 versenyben, ahol harminc másik dallal versenyez.

hirdetés
Klippremier: Horváth Tamás – Meggyfa

Habár május 11-én lesz egy nagykoncertje (azon a héten, amikor az Eurovízió van), azt nyilatkozta, hogy nem szeretné lemondani a koncertjét. Nagyon örült neki, hogy sikerült megszerveznie ezt egy olyan helyen, ahol már több világhíresség is megfordult.

A január 20-án induló Dalban az Eurovízióra való kijutásért versenyeznek az énekesek. Többek között a 2017-es X-faktor 3. helyezett Guylás Roland, akinek a számát ByeAlex írta, a 2016-os X-faktor egyik versenyzője, Dánielfy Gergő, illetve Vastag Tamás, Király Viktor, Leander Kills és Tolvai Reni is. A 2016-os X-faktor-győztes Opitz Barbi is megpróbálkozott részt venni a Dalban, de sajnos nem válogatták be a számát a legjobb harminc közé. Úgyszintén Dmitrij Gorbunov is megkísérelte, de neki sem sikerült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek