Starity

Új török vígjátéksorozat a Sony Maxon

2018. május 07. 18:06   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új romantikus vígjáték sorozatnak örülhetnek a török sorozatok kedvelői, április 23-án debütált a Szívhelyzet a Sony Max műsorán.

hirdetés

Az elmúlt hónapokban több kedvelt török széria is finálézott hazánkban. A nézőknek először az Izaura TV-n futó Piszkos pénz, tiszta szerelemtől (Kara para ask) kellett búcsúzniuk, majd ezt követte a TV2 sorozata a Bosszú vagy szerelem (Cesur ve güzel), pénteken pedig Nihan és Kemal (Kara sevda) történte ért véget a Duna TV-n.

Bár kedvenc sorozataink véget értek, utánpótlást kapunk bőven: április 23-án, hétfőn Szívhelyzet címmel érkezett az új vígjátéksorozat, mely bővelkedik romantikában és vicces helyzetekben. A Szívhelyzet Nisan és Sinan mindennapjait meséli el. A sármos doki, Sinan (Serhat Teoman) élete fenekestül felfordul új szomszédja érkezésével, a sedre Nisan (Duygu Yetis) ráadásul nemcsak a szomszédja, hanem az új asszisztense a kórházban. 

Nem túl jó hír sokak számára, hogy sorozatot a Sony Max tűzte műsorára, ám a bájos sorozatot a szerencsésebbek hétköznap esténként 17 órakor tudják nézni. 

2018. április 30-án a Duna TV Sorsok útvesztője (O Hayat Benim) címmel szintén egy új török szériát mutat be. A sorozat igazi szappanopera, bővelkedik intrikában, szerelemben és bosszúban. Főbb szerepekben Ezgi Asaroglu és Keremcem, Ezgit korábban a Seherezádé egy apróbb szerepéne ismerhették meg a televízió nézők. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek