Starity

A Csacska angyal drámájáról vallott Florencia Bertotti

2018. május 21. 00:12   |   Szerző: vjucu95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csacska angyal producere és Florencia nem ápolnak jó viszonyt a sikeres sorozat befejezése óta, most pedig egy friss interjúban kérdezték meg őket a köztük történtekről.

hirdetés
A Csacska angyal drámájáról vallott Florencia Bertotti
Fotó: Florencia Bertotti / Instagram

Florencia Bertotti ritkán nyilatkozik a magánéletéről a sajtónak, de ezúttal kivételt tett, miután Cris Morena nyilvánosan, egy argentin műsorban jelentette ki, hogy a korábbi sorozatsztár hibát követett el, miután a Csacska angyal befejeződött.

Flor a sorozattal elért sikere után akkori férjével új projektbe fogott, és közösen elkészítették a Niní című telenovellát, amelyhez ő írta a dalokat is. Cris Morena, aki maga választotta ki Flort a Csacska angyalhoz, nehezményezte, hogy a színésznő hasonló produkcióval tért vissza a képernyőre, ezért 2010-ben plágium vádjával pert indított ellene, amit később meg is nyert. Most így nyilatkozott az esetről:

Buta probléma volt, de az emberek tévednek, és ő tévedett. Nem készíthet másolatot valamiről, aminek csak akkor lett vége, ráadásul eldöntötte, hogy új dolgokat akar kipróbálni. Nem volt helyes, amit tett, és neki sem jött jól. Egyikünknek sem. Számomra nem változtat semmin, de neki nem tett jót.

Később Florencia is megemlítette az esetet egy interjúban.

A tárgyaláson minden tisztázódott, és nincs bennem harag. Mindenkinek át kell gondolnia a hozzáállását, hogy mit tett és gondolt akkor. Ám ez már egy régi történet.

Ezután válaszolt Cris Morena kritikájára is:

Nem gondolom, hogy tévedtem volna a Niní-vel. Olyasmit alkottunk, ami látványos volt, viszont igaz, hogy akkoriban ő is dolgozott valamin, de ennek ellenére úgy gondolom, a két dolog egymás mellett is tudott működni. Szerintem azért haragudott, mert olyan sorozatot készítettünk, ami versenyzett az ő munkájával.

Az argentin sztár végül elmondta, hogy azóta nem tartják a kapcsolatot, 2010-ben beszéltek utoljára, mikor a producer elveszítette a lányát. Flor ennek ellenére nem tartja kizártnak, hogy még forgassanak együtt.  

Nincsenek konkrét terveim, de soha nem zártam be az ajtót, mert az élet hosszú, és mindig vannak dolgok, amikkel lehet foglalkozni és összeolvasztani. Van egy szuper pozitív közös élményünk, és nevetséges lenne azt gondolni, hogy nincs rá lehetőség, hogy még valamikor együtt dolgozzunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek