Starity

Mike Shinoda: Lehetséges, hogy folytatja a Linkin Park

2018. július 20. 18:06   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Linkin Park alapító tagja és egyik frontembere szólókarrierjével és az együttessel kapcsolatban nyilatkozott.

hirdetés

Mike Shinoda Post Traumatic című szólóalbumáról beszélt a United Rock Nations nevű francia webrádiónak. Természetesen a zenekar jövőjéről is szó esett.

Előbb egy azonos címet viselő középlemezt jelentetett meg 2018 januárjában, majd június 15-én debütált a nagylemez 16 számmal.

Ha a fiúk eljutnak arra a pontra, hogy Linkin Park show-kat akarnak játszani ... Én nyitott vagyok, akármi is történik

– nyilatkozta a zenekar kilátásait illetően. Elmondása szerint tartják egymással a kapcsolatot.

Néha zenélünk egy kicsit, de sok a bizonytalanság is bennünk, hogy mit tegyünk.

Szólóalbumával kapcsolatosan azt nyilatkozta, hogy egyfajta terápia volt a számára jó barátja és zenésztársa, Chester Bennington halálát követően. 

 

Doing interviews w/ journalists in Asia today made me very excited for the upcoming tour. mikeshinoda.com/tour : Scott Weiner

Mike Shinoda (@m_shinoda) által megosztott bejegyzés,

Olyan volt, mint egy tükör. Egy tükör, amit az ember maga elé tart. [...] Úgy tekintek erre az albumra, akár egy naplóra.

Az elmúlt év elég őrült volt, és amikor elkezdtem zenét írni, először féltem bemenni a stúdióba. Nem igazán tudtam, mihez kezdjek. Volt, hogy egyszerűen csak ott ültem a zongoránál, vagy egy gitárral, és az egész olyan volt, mint egy meditáció, csak relaxáltam. Dalok kezdtek eszembe jutni, és észrevettem, hogy a lelkiállapotom napról-napra változik. Volt olyan nap, hogy minden szörnyűnek tűnt és félbe akartam minden zenével kapcsolatos dolgot hagyni. A következő napon minden rendben volt, más gondolataim támadtak. Szóval észrevettem, hogy lehetőségem van rögzíteni ezeket a pillanatokat a dalok segítségével. És minden nap, amikor leültem írni, próbáltam minden ötletet rögzíteni, a befejezésig.

Mike szólófellépésekbe kezdett az Egyesült Államokban és azon dolgozik, hogy kihozza az egyszemélyes műsorokból a lehető legtöbbet.

Mindennek részét képezi az is, hogy meg tudjuk becsülni a rajongói tábor nagyságát, és ha jól mennek a show-k, vagy ha tanulni tudunk belőle, hogyan kellene a show-kat csinálni, tovább tudunk lépni; mindezek nagyon jó információként szolgálnak majd 

– tette hozzá a Linkin Park kilátásait illetően.

A magyar rajongóknak jó hír, hogy Mike az augusztusi ázsiai koncertjei után egy európai szakaszt is beiktat a turnéjába, amelynek keretein belül hozzánk legközelebb Bécsben fog fellépni 2018. szeptember 7-én. Instagramjára ehhez a koncerthez is posztolt egy rögtönzött rajzot a sokoldalú, grafikusi végzettséggel rendelkező zenész:

 

/// Hello Vienna – excited to return on September 7th with my #PostTraumaticTour /// On-Sale: June 18th @ 9am (CEST) - MikeShinoda.com/Tour

Mike Shinoda (@m_shinoda) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek