Starity

Tolvai Reni még várni szeretne a családalapítással

2018. november 15. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő bevallotta, neki is szerepel a tervei között a családalapítás, de egyelőre élete más területeire szeretne fókuszálni.

hirdetés

Tolvai Reni évek óta boldog párkapcsolatban él Kállay-Saunders Andrással, akivel a Megasztár ötödik évadában ismerkedtek meg és szerettek egymásba. A pár korábban úgy nyilatkozott, hogy papírok nélkül is teljes a boldogságuk, így nem sürgős számukra oltár elé állni, és hasonlóképp állnak a családalapítás kérdéséhez is, amiről Reni nyilatkozott a Hot! magazinnak adott legfrissebb interjújában.

Nem tudnám elképzelni magam feleségként, anyaként. Miközben a közösségi oldalakon nap mint nap szembesülök azzal, hogy a régi barátnőimnek már családjuk van. De emiatt nem marcangolom magam, hiszen én választottam másfajta életet. Csalódott lennék, ha úgy vállalnánk gyereket, hogy még nem teljesedtem ki, mint nő, mint ember, mint előadó.

Fotó: Life.hu / Zsigmond László

via Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek