Starity

Simon Cowell elárulta, miért szakított a Little Mix-szel

2018. november 17. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Komoly vita áll az X-Factor mentora és a lánybanda szakítása mögött...

hirdetés

A lánycsapat x-faktoros győzelme óta dolgozott a producerrel

Simon Cowell bár nem szerette volna kiteregetni a szennyest a nyilvánosság előtt, most mégis megtette: bár beismerte, hogy a Little Mix a legkeményebben dolgozó lánybanda, melyet ismer, mégis kénytelen volt megszüntetni vele a munkakapcsolatot a Woman Like Me című szerzemény miatt.

Elmondása szerint a formáció eredetileg nem is akarta rögzíteni a szerzeményt, de végül az énekesnők mégis beadták a derekukat, a probléma azonban csak később merült fel, amikor a kislemez dokumentumaiban nem kívánták megjelölni Simon lemezkiadó cégének, a Sycónak a munkatársait, akik ugyancsak kivették a részüket a kiadvány elkészítési munkálataiból. Simon ezt nem nézte jó szemmel, mivel véleménye szerint azok is kreditet érdekelnek, akik a háttérben dolgoztak. Mivel nem jutottak megegyezésre a felek, Cowell szerződést bontott a Little Mixet képviselő Modest Managementtel és annak összes ügyfelével.

Ironikus, hogy egy olyan felvételen, a Woman Like Me-n ment a vita, amit a lányok eredetileg nem is szerettek volna felvenni. Azon ritka pillanatok egyike volt ez, amikor elkészült egy sláger, de senki nem volt boldog miatta

– magyarázta Cowell, aki szerint a háttérben nem állt pénzügyi nézetkülönbség a felek között.

Készen állunk egy új kezdetre. A változás – különösen a szórakoztatóiparban – mindig jó

– nyilatkozta a szakítás kapcsán Perrie Edwards.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek