Starity

Ennyi volt! A Netflix elkaszálta a Daredevilt

2018. december 01. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A streaming szolgáltató nem rendelt be több évadot, így az október 19-ei szezonzáró egyben a sorozat végét is jelentette.

hirdetés
Ennyi volt! A Netflix elkaszálta a Daredevilt
Fotó: Netflix

Az Iron Fist és a Luke Cage után újabb sorozatnak mutatott ajtót a Netflix a Daredevil képében, így a streaming szolgáltatón már csak két Marvel-sorozat maradt: a Jessica Jones és a The Punisher. Érdekesség, hogy a Netflix külön miniszériát készített a fent említett sorozatok főszereplői – Iron Fist (Finn Jones), Luke Cage (Mike Colter), Jessica Jones (Krysten Ritter) és Daredevil (Charlie Cox) – számára a The Defenders képében, hogy a crossover a szokásosnál magasabb szinten valósulhasson meg, ám úgy tűnik, ez sem volt elég a nézők figyelmének fenntartásához.

Daredevil nem fog visszatérni egy negyedik évadra a Netflixre. Borzasztóan büszkék vagyunk a műsor utolsó és egyben lezáró évadára, és bár bejelentésünk minden bizonnyal fájdalmat okoz a rajongóknak, mi a magunk részéről úgy éreztük, az a legjobb, ha a csúcson hagyjuk abba. Hálásak vagyunk a lehetőségért a partnereinknek a Marvelnél, Erik Oleson kreátornak, a sorozat íróinak, a stábnak – ide értve a show sztárját, Charlie Coxot, mint magát Daredevilt. Hálásak vagyunk továbbá a rajongóknak is, akik éveken keresztül támogattak bennünket. Bár a sorozat lezárult a Netflixen, a három létező évad még évekig fenn marad, Daredevil karaktere pedig tovább él majd a Marvel jövőbeli projektjeiben

– hintette el az izgalmas információt sajtóközleményében a Netflix.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek