Starity

Mégis van jövője a Linkin Parknak? A megmaradt tagok folytatni szeretnék a közös munkát!

2018. december 15. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az együttes tavaly nyáron bizonytalan időre felfüggesztette karrierjét.

hirdetés

Miután tavaly nyáron öngyilkos lett Chester Bennington, a Linkin Park tagjai visszavonultak a nyilvánosságtól és nyilatkozatot azóta sem adtak ki azzal kapcsolatban, miképp is képzelik el a zenekar jövőjét. Nemrég Mike Shinoda és Dave 'Phoenix' Farrell a Sirius XM-nél vendégeskedve meséltek arról, hogy az együttes még megmaradt tagjai továbbra is szívesen töltik együtt az idejüket és szeretnének újra zenélni.

Nehéz kérdés, hogy mi lesz a bandával. Azt hiszem, legegyszerűbben úgy lehetne megválaszolni a jövőre vonatkozó kérdést, ha azt mondom, nem tudom, mi lesz. (...) Mi öten továbbra is szeretünk együtt lógni. Azt hiszem, idővel ismét zenélni fogunk. Mind ezt szeretnénk. Élvezzük, hogy együtt vagyunk, de hosszú folyamat az, hogy kitaláljuk, mit is akarunk és hogy az a valami hogyan fog kinézni a gyakorlatban. Nincs rá menetrend, hogy megmondjuk, mennyi időt vesz igénybe a dolog. Sosem voltam még ilyesminek a részese, nem is dolgoztam még fel a velünk történteket teljesen, így nagyon nehéz behatárolni [mikor is állunk majd készen a visszatérésre]

– magyarázta a basszista, majd így folytatta:

A közösségi média negatív hely lehet, de 99.9%-ban pozitív tapasztalataink vannak. Én azt látom, hogy a rajongók támogatnak minket: Itt vagyunk. Kíváncsiak vagyunk arra, mit csináltok, srácok. Mi is a részesei akarunk lenni. Megértünk titeket. Azt szeretnénk, hogy egészségesek és boldogok legyetek és azt csináljátok, ami a legjobb nektek.. Nagyon különleges számunkra a visszajelzésük, amiért nem tudok eléggé hálás lenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek