Starity

Ana Brenda újra szingli!

2019. január 03. 17:05   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói színésznő és spanyol kedvese közel másfél évig alkottak egy párt, Ana a mexikói Hola! magazinnak vallotta be, hogy hónapok óta külön vannak Ivánnal.

hirdetés

A pár kapcsolata 2016 elején lett hivatalos, amikor Puerto Escondidóban töltött romantikus hétvégéjükről paparazzi fotók jelentek meg egy magazinban. A pár akkori közös sorozatuk, a Veronica aranya forgatása alatt szeretett egymásba. Többször megkongatták az esküvői harangokat is a rajongók, a figyelmesebbek azonban észrevehették, hogy nyár eleje óta sem a színésznő, sem pedig színész kedvese nem osztott meg közös fotót a közösségi oldalán. Ana Instagram-profiljára utoljára áprilisban, Ivánéra pedig június közepén került fel közös fotó. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Brenda (@anabreco) on

A színésznő december elején árulta el a mexikói HOLA! magazin riporterének, hogy ő és Iván Sánchez április óta külön vannak, de továbbra is jó kapcsolatot tartanak fenn. Amit az is bizonyít, hogy továbbra is követik egymást a közösségi médiában. 

Sűrű éve volt a 32. születésnapját szenteste ünneplő Anának, hiszen augusztusban bejelentette, hogy csatlakozott az amerikai sorozat, a Dynasty stábjához, ami miatt Georgiába költözött. Októberben pedig elveszítette imádott édesapját, Efrén Contrérast, aki 55 éves korában szívrohamban elhunyt. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek