Starity

ByeAlex kiállt Radics Gigiért

2019. március 29. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor mentora a sok rosszakaróval szemben kiállt kolléganőjéért és megvédte őt.

hirdetés

Fotó: RTL Klub

Tegnap számoltunk be arról, hogy Radics Gigi úgy döntött, két évad után búcsút int az X-Faktornak, hogy saját karrierje építésére koncenrtálhasson. Az énekesnő azóta kapott hideget-meleget, de ha valaki, akkor kollégája, ByeAlex képtelen volt tétlenül nézni, ahogy ostorozzák a fiatal szépséget és egy Facebook-posztban állt ki érte.

Olvasom a sok negatív, őt gyűlölő és minősítő kommenteket... és bevallom zavar. Mert lehet itt bármit okoskodni Gigi tudásáról vagy tapasztalatáról, fiatalságáról, vagy hasonlók... de itthon olyan technikával énekelni ahogy ő tud, igazán kevesek tudnak csak... És ő ráadásnak 22 éves. Az az alázat és zeneszeretet, ami benne megvan, a sok őt szapuló szakmai okosban sosem volt és sosem lesz meg

– írta Alex, majd hozzátette, sosem felejti el azokat az éveket, amikor alkalma volt együtt dolgozni Gigivel és kolléganője bármikor, bármiben számíthat rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek