Starity

Öt év után új albummal jelentkezett Iggy Azalea!

2019. július 19. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Iggy Azalea első stúdióalbuma, a The New Classic 2014-ben debütált. Az ausztrál rapper ezek után a Digital Distorion albumát tervezte, amelyet különféle okok miatt nem adott ki. Iggy második albuma, így az In My Defense lett, amely július 19-én került fel a boltok polcaira.

hirdetés

Iggy Azalea legutóbbi nagyobb projektje, a Survive The Summer középlemez lassan egy éve jelent meg. A mára már független előadó 2019 márciusában adta ki az első kislemezt legújabb, In My Defense albumáról, amely a Sally Walker címet viseli. A dalt a Started kislemez követte május 3-án. Június 28-án Iggy kiadta a Just Wanna című promóciós számát, amellyel bejelentette, hogy az albuma elérhető már előrendelésre is. 

2019. július 19-én végül megjelent a már rég óta várt In My Defense. Az albumon olyan előadók működnek közre, mint Lil Yachty, Kash Doll, Stini és Juicy J. Stini még ismeretlen lehet sok ember számára, ő Iggy Azalea saját kiadójának egyik leszerződöttje. 

Az In My Defense összesen 12 dalt tartalmaz:

  1. Thanks I Get
  2. Clap Back
  3. Sally Walker
  4. Hoemita (feat. Lil Yachty)
  5. Started
  6. Spend It
  7. Fuck It Up (feat. Kash Doll)
  8. Big Bag (feat. Stini)
  9. Comme Des Garcons
  10. Freak of the Week (feat. Juicy J)
  11. Just Wanna
  12. Pussy Pop

Az albumot ITT tudjátok meghallgatni.

A rajongók örömére az album debütálásának napján megjelent a harmadik kislemezhez, a Fuck It Up-hoz tartozó videoklip, Kash Doll közreműködésével. A kisfilm érdekessége, hogy maga Iggy Azalea szerkesztette, emellett a klipet az 1997-es Romy és Michelle - Szőkébe nem üt a mennykő című film inspirálta.

s a klip a 

A rapper már azt is elárulta rajongóinak a Twitter oldalán, hogy a harmadik stúdióalbumán gondolkodik, amelyet valószínűleg 2020-ban fog majd kiadni. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek