Starity

Sharon Osbourne nevetve mesélt el egy történetet, amin mindenki más kiakadt

2020. január 05. 14:02   |   Szerző: Four

Alkalmazottjával bánt elég mostohán a híresség, az internet felháborodott.

hirdetés

Sharon Osbourne a brit Would I Lie To You? című műsorban játszott egy játékot, amelynek az volt a lényege, hogy igaz és hamis történeteket kellett elmesélnie. 

Az egyik ilyen, amelyről mindenki azt hinné, hogy kitaláció, férje asszisztense kirúgásáról szólt. Osbourne ugyanis egyik éjjel égve hagyott egy gyertyát, amelynek az lett a következménye, hogy kigyulladt a nappalijuk. Sharon miután megtalálta asszisztensét, beküldte a férfit a füstölgő nappaliba, hogy hozza ki az értékes festményeket és a kutyákat. 

Eközben megérkeztek a tűzoltók is, akik oxigénmaszkot helyeztek az asszisztensre is, mire Osbourne kiakadt, és levette a férfiról a maszkot, majd a kutyájára tette. Ezek után pedig visszaküldte további festményekért.

Miután véget ért a kalamajka, Sharon és férje számba vették a károkat, és közben nevetgéltek a szörnyű eseten. Ám az asszisztens nem volt hajlandó venni a lapot, és közölte, szerinte semmi vicces nem történt. Osbourne elmondása szerint így kirúgta a férfit, mert annak "nem volt elég humorérzéke".

A híresség nevetve mesélte történetet, így mindenki azt gondolta, hogy átverés. Csak akkor lepődött meg a műsorvezető igazán, mikor kiderült, ez igaz volt. 

A felvétel láttán helytelenítő kommentek özöne kérte számon Osbourne-t, akit sokan szívtelennek és önzőnek neveztek. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sharon Osbourne (@sharonosbourne) által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek