Starity

Robert Pattinson állítólag visszatérne az Alkonyatba, de van egy feltétele

2021. március 18. 13:01   |   Szerző: Glamster

A rajongók elnéznék, ha Edward Cullen és Bella Swan nem tűnne örökké 17-nek a képernyőn, ám ebbe a színészeknek is van beleszólása.

hirdetés
Robert Pattinson állítólag visszatérne az Alkonyatba, de van egy feltétele
Fotó: A kép csak illusztráció

Christian Bone írta meg a We Got This Covered popkultúra magazinnak, hogy Robert Pattinson állítólag visszatérne az Alkonyat franchise-ba, amennyiben szükség van rá. A rajongók természetesen azt szeretnék, ha Pattinson és Stewart alakítaná Edwardot és Bellát, és így azt is elnéznék, ha nem tűnnének örökké 17 évesnek a képernyőn.

A hír már csak azért is érdekes, hiszen az Alkonyat után elutasított minden nagyköltségvetésű projektet, hogy „lemossa” magáról a csillogó vámpír stigmát. Azóta Pattinson egy elismert színésznek mondható, és ezzel együtt visszamerészkedett a nagyvászonra a Tenettel és a Batmannel, ahol Bruce Wayne-ként láthatjuk majd.

Az oldal szerint Robert megbékélt a múltjával, Kristennek pedig sosem volt vele baja, így akár vissza is lehetne őket csábítani – annak ellenére is, hogy egy kínos szakítással ért véget a kapcsolatuk. Bár viszonyukat azóta rendezték, és kedvesen nyilatkoztak a másikról.

Senki mást nem tudnék elképzelni Batman szerepére, csak Robertet. Ő korunk egyik legjobb színésze. Nagyon örülök neki!

mondta Stewart a vörös szőnyegen.

Az információ Daniel Richtman beépített embertől származik, aki a Patreon oldalán osztotta meg, hogy Pattinsont felkereste a Lionsgate / Summit Entertainment kiadó, hogy megbeszéljék az esetleges folytatást, hiszen az írónőt, Stephanie Meyert leszerződtették két újabb könyvre. Az írónő korábban bevallotta, hogy biztosan lesz folytatása a könyveknek.

Ekkor Stewart és Pattinson is elismerősen nyilatkozott, és azt mondták, szívesen adnának ötleteket. Robert még azzal is viccelődött, hogy botoxolna a szerepért.

Nos, Richtman szerint bár Robert valószínűleg visszatérne, de van egy feltétele: rengeteg pénzt kér azért, hogy ismét csillámporral kenjék össze.

Robertet egyébként a Batman három filmre szerződtette le, így az időbeosztása valószínűleg szűkös, ám az is biztos, hogy a folytatás nem Bella és Edward körül forogna, hanem sokkal inkább Renesmee és Jacob kapcsolatát mutatná be. Így Robertnek és Kristennek kisebb időt kellene a képernyőn töltenie.

A Renesmee-t alakító színésznő, Mackenzie Foy pedig pont abba a korba lépett, hogy magára ölthesse a karaktert, így elképzelhető, hogy a kiadó valóban fontolgatja a legsikeresebb filmjük visszatérést.

A Cullen családot alakító színészek visszatéréséről bár nem írtak, biztosan sokan igent mondanának a felkérésre.

Te örülnél, ha Bella és Edward nem tűnne tinédzsernek, de az eredeti szereplőgárda lenne látható?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek