Starity

Mit kell tudni az 5 napos Steinberger programról?

2021. április 14. 08:08   |   Szerző: Starity

Az egészségünk olyan kincs, amit minden erővel meg kell óvjunk, ebben segít minket az elismerten hatékony 5 napos Steinberger program.

hirdetés

Mit tartalmaz a fitness-csomag?

Az 5 napos Steinberger fitness csomag zöldség- és gyümölcslevek kombinációjára épít, és teszi mindezt kizárólag bio-gazdaságokból származó összetevőkből.

Milyen egészségügyi hatásokra számíthatunk?

A szóban forgó egészséges és nem utolsósorban roppant finom fitness zöldség- és gyümölcslevek szervezetre gyakorolt pozitív hatása felbecsülhetetlen. A valóságos vitamin-bombaként szolgáló ínycsiklandozó italok nemcsak az immunrendszerünket erősítik, de a nyirokrendszer működését is normalizálják, illetve megerősítik az ereket, és az anyagcserés folyamatokat is pozitívan befolyásolják.

Ég veled, tavaszi fáradtság!

Azok az egészségtudatos személyek, akik rendszeresen élnek az 5 napos Steinberger program alkalmazásával, elképesztő tapasztalatokról számolnak be. A program ugyanis a tavaszi fáradtsággal szemben is felveszi a harcot, így mi a természettel megújulva, lerázva magunkról a téli hideg napok béklyóját, teljes erőbedobással vethetjük bele magunkat a mindennapi teendőkbe.

Az 5 napos Steinberger fitness csomag a méregtelenítésben is besegít

A szervezetünk veleszületett képessége, a méregtelenítés elengedhetetlenül fontos a kitűnő fizikai állapotunk megőrzésében. Sajnos azonban ez a roppant hatékony funkció sem működik mindig úgy, ahogy kéne – az 5 napos Steinberger termékekkel viszont megtámogathatjuk a test méregtelenítő folyamatait is.

Néhány fontos szabály

A szakértők egybecsengő véleménye szerint, az 5 napos Steinberger programot minimálisan negyed-, félévente érdemes megismételni, hogy a hatása valóban maradandó legyen. Az 5 napot igénybe vevő kúra alatt kizárólag a zöldségekből és gyümölcsökből készített italokat, illetve rozsos kenyeret fogyaszthatunk. A napi nagymennyiségű (3 liter) vízfogyasztás is releváns a kúra sikeres végeredményének vonatkozásában. Az 5 nap leforgása után nemcsak fittebbnek érezhetjük magunkat, de valószínűleg jó néhány kilóval kevesebbnek is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek