Starity

Emma Watson hosszú levélben reagált a magánéletét érintő pletykákra

2021. május 18. 18:06   |   Szerző: Four

A színésznő ritkán beszél magánéletéről, most azonban mégis írt erről a fanoknak.

hirdetés

Emma Watsonról nem sokat lehetett tudni az utóbbi időben: egyes híresztelések szerint visszavonult a színészettől, más pletykák szerint pedig már el is jegyezték és barátjával családot szeretnének.

Watson, aki az üzletember Leo Robintonnal jár együtt már egy ideje, kilenc hónap kihagyás után visszatért a közösségi médiába, és Twitteren üzent rajongóinak:

Kedves rajongók, a pletykák arról, hogy eljegyeztek-e, vagy hogy a karrierem "szunnyadóban van-e", egyszerűen csak klikkvadászatra valók, miután kiderül, hogy igazak-e vagy sem. Ha vannak híreim - megígérem, hogy megosztom veletek. Addig is, ha nincs hír rólam, akkor kérlek, gondoljátok azt, hogy ugyanolyan csendesen töltöm ezt a járványidőszakot, mint mindenki más: képtelen vagyok kovászból kenyeret csinálni (!), vigyázok a szeretteimre és mindent megteszek, hogy ne terjesszem a vírust, amely még mindig rengeteg emberre hatással van. Nagyon sok szeretetet küldök nektek, remélem jól vagytok és boldogok vagytok ezekben a furcsa időkben. És még egyszer: köszönet mindenkinek, aki keményen dolgozik azon, hogy mi biztonságban legyünk. 

- írta a színésznő. 

Az utóbbi időben nem Watson az első, aki a magánéletét érintő megjegyzések láttán levélben fejti ki gondolatait: Henry Cavill a szerelmét becsmérlő kommentek miatt folyamodott ehhez a módszerhez. 

 

 

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek